Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 02 juny 12:00
Fi: Dijous, 02 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Wok de pollastre amb tallarines
- Hummus amb crudités
Segon plat:
- Llom de porc rostit
- Samfaina amb ou
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Estofat de pollastre (pollastre, all, ceba, pèsols, pastanaga, patates, tomàtiga, llorer, oli d’oliva, sal i pebre bo)
- Truita de patata amb ensalada (ou, patata, ceba, enciam i tomàtiga)
Segon plat:
- Salmó a la planxa amb patata bullida (patates, pebre bo, herbes aromàtiques, oli d’oliva i sal)
- Pastís de verdures amb salsa de tomàtiga (salsa de tomàtiga casolana, pastanaga, pèsols, mongetes verdes, ceba, nata, sal, pebre bo, oli d’oliva i ous)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Tabule de llenties
- Arròs a la cubana
Segon plat:
- Pollastre amb curri
- Peix a la planxa
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila
Primer plat:
- Ensalada de llenties
- Pasta amb tonyina
- Ensalada de pollastre amb salsa rosa
Segon plat:
- Verdures gratinades
- Filet de serrà al forn amb trempó
- Escalopa amb ensalada
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Arròs de peix (gambes, musclos, calamar, ceba i all)
- Potatge de llenties amb verdures (ceba, carabassó, porro, espinacs, patata, pastanaga, sal i oli d’oliva)
Segon plat:
- Llom al forn amb puré de patata (tomàtiga, ceba)
- Sípia amb salsa de tomàtiga i arròs (ceba, all i tomàtiga)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-