• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 02 juny 12:00
    Fi: Dijous, 02 juny 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat:

    • Wok de pollastre amb tallarines
    • Hummus amb crudités  

    Segon plat:

    • Llom de porc rostit
    • Samfaina amb ou

    Postres: Fruita. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Estofat de pollastre (pollastre, all, ceba, pèsols, pastanaga, patates, tomàtiga, llorer, oli d’oliva, sal i pebre bo)
    • Truita de patata amb ensalada (ou, patata, ceba, enciam i tomàtiga)

    Segon plat: 

    • Salmó a la planxa amb patata bullida (patates, pebre bo, herbes aromàtiques, oli d’oliva i sal)
    • Pastís de verdures amb salsa de tomàtiga (salsa de tomàtiga casolana, pastanaga, pèsols, mongetes verdes, ceba, nata, sal, pebre bo, oli d’oliva i ous)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Tabule de llenties
    • Arròs a la cubana

    Segon plat: 

    • Pollastre amb curri
    • Peix a la planxa

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Mateu Orfila

    Primer plat:

    • Ensalada de llenties
    • Pasta amb tonyina
    • Ensalada de pollastre amb salsa rosa

    Segon plat:

    • Verdures gratinades
    • Filet de serrà al forn amb trempó
    • Escalopa amb ensalada

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Arròs de peix (gambes, musclos, calamar, ceba i all)
    • Potatge de llenties amb verdures (ceba, carabassó, porro, espinacs, patata, pastanaga, sal i oli d’oliva)

    Segon plat: 

    • Llom al forn amb puré de patata (tomàtiga, ceba)
    • Sípia amb salsa de tomàtiga i arròs (ceba, all i tomàtiga)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació