• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 01 juny 12:00
    Fi: Dimecres, 01 juny 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat:

    • Fideuada de verdures
    • Fideuada de carn

    Segon plat:

    • Croquetes de pollastre
    • Truita de patates amb carabassó i pastanaga

    Postres: Fruita. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Pica-pica (sípia, vi blanc, ceba, tomàtiga, alls, llorer, sal, pebre de tap de quartí, pebre bo i oli d’oliva)
    • Minestra de verdures (pèsols, pastanaga, mongetes verdes, ceba, patata, espàrecs, sal i oli d’oliva)

    Segon plat: 

    • Pilotes amb salsa de tomàtiga i arròs, patates o ensalada (pebre verd i vermell, ceba, porro, tomàtiga, vi blanc, oli d’oliva, sal i pebre bo)
    • Bacallà en salsa de tomàtiga i patata panadera (bacallà, salsa de tomàtiga casolana, all, ceba, sal, oli d’oliva)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Paella de verdures
    • Ensalada de quinoa

    Segon plat:

    • Canelons d’espinacs
    • Pit d’indiot a la planxa

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Mateu Orfila

    Primer plat:

    • Arròs negre
    • Gaspatxo
    • Canelons d’estiu (lletuga, cranc, formatge i cuixot dolç)

    Segon plat:

    • Púding de verdures amb patata bullida
    • Sípia a la mallorquina amb patates fregides
    • Fetge de vedella a la planxa amb salsa tai xili i ensalada

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Ensalada de pasta (ou bullit, blat de les Índies, pastanaga, tonyina, oli i sal)
    • Estofat de calamar (ceba, patata, pèsols, pastanaga, oli i sal)

    Segon plat: 

    • Pastís de verdures (espinacs, patata, albergínies, carabassó)
    • Pilotes en salsa de tomàtiga amb arròs (ceba, porro, pastanaga, pebre vermell, tomàtiga, all, sal, arròs i oli d’oliva)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació