Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 01 juny 12:00
Fi: Dimecres, 01 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Fideuada de verdures
- Fideuada de carn
Segon plat:
- Croquetes de pollastre
- Truita de patates amb carabassó i pastanaga
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Pica-pica (sípia, vi blanc, ceba, tomàtiga, alls, llorer, sal, pebre de tap de quartí, pebre bo i oli d’oliva)
- Minestra de verdures (pèsols, pastanaga, mongetes verdes, ceba, patata, espàrecs, sal i oli d’oliva)
Segon plat:
- Pilotes amb salsa de tomàtiga i arròs, patates o ensalada (pebre verd i vermell, ceba, porro, tomàtiga, vi blanc, oli d’oliva, sal i pebre bo)
- Bacallà en salsa de tomàtiga i patata panadera (bacallà, salsa de tomàtiga casolana, all, ceba, sal, oli d’oliva)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Paella de verdures
- Ensalada de quinoa
Segon plat:
- Canelons d’espinacs
- Pit d’indiot a la planxa
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila
Primer plat:
- Arròs negre
- Gaspatxo
- Canelons d’estiu (lletuga, cranc, formatge i cuixot dolç)
Segon plat:
- Púding de verdures amb patata bullida
- Sípia a la mallorquina amb patates fregides
- Fetge de vedella a la planxa amb salsa tai xili i ensalada
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Ensalada de pasta (ou bullit, blat de les Índies, pastanaga, tonyina, oli i sal)
- Estofat de calamar (ceba, patata, pèsols, pastanaga, oli i sal)
Segon plat:
- Pastís de verdures (espinacs, patata, albergínies, carabassó)
- Pilotes en salsa de tomàtiga amb arròs (ceba, porro, pastanaga, pebre vermell, tomàtiga, all, sal, arròs i oli d’oliva)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-