Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 31 maig 12:00
Fi: Dimarts, 31 maig 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Ensalada amb tofu marinat
- Ensalada de patata
Segon plat:
- Fajitas de verdures
- Salmó a la planxa
Postres: Fruita. Iogurt natural
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Trempó de ciurons (tomàtiga, olives, ceba, pebre verd, ciurons, sal i oli d’oliva)
- Graellada de verdures (carabassó, albergínies, pebre verd i vermell, ceba, tomàtiga, oli d’oliva, pebre bo i sal)
Segon plat:
- Carn de porc amb salsa de tomàtiga i arròs integral (tomàtiga natural, ceba, all, llorer, vi blanc, orenga i sal)
- Carxofes saltades amb tofu (oli d’oliva, sal, carxofes, ceba i tofu)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Ensalada murciana
- Tortel·linis de formatge
Segon plat:
- Estofat de vedella
- Peix al forn
Postres: Fruita de temporada. Iogurt
Mateu Orfila
Primer plat:
- Faves a la catalana
- Crema de poma amb curri amb pastanaga i taronja
- Ensalada de tomàtiga, tonyina i mostassa de Dijon
Segon plat:
- Truita de patata amb escalivada
- Filet de lluç a la planxa amb patates braves
- Albergínies farcides de carn amb patates
Ramon Llull
Primer plat:
- Fideuada mixta (conill, ceba, pollastre, costella, gambes, calamar i musclos)
- Lasanya de verdures (pebre, carabassó, albergínies, llet i farina)
Segon plat:
- Galtes en salsa amb arròs (ceba, tomàtiga, vi, arròs i sal)
- Bacallà amb allioli (llet, all, oli d’oliva i patates)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt
-