• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 31 maig 12:00
    Fi: Dimarts, 31 maig 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat:

    • Ensalada amb tofu marinat
    • Ensalada de patata

    Segon plat:

    • Fajitas de verdures
    • Salmó a la planxa

    Postres: Fruita. Iogurt natural

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Trempó de ciurons (tomàtiga, olives, ceba, pebre verd, ciurons, sal i oli d’oliva)
    • Graellada de verdures (carabassó, albergínies, pebre verd i vermell, ceba, tomàtiga, oli d’oliva, pebre bo i sal)

    Segon plat: 

    • Carn de porc amb salsa de tomàtiga i arròs integral (tomàtiga natural, ceba, all, llorer, vi blanc, orenga i sal)
    • Carxofes saltades amb tofu (oli d’oliva, sal, carxofes, ceba i tofu)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Ensalada murciana
    • Tortel·linis de formatge

    Segon plat: 

    • Estofat de vedella
    • Peix al forn

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt

     

    Mateu Orfila

    Primer plat:

    • Faves a la catalana
    • Crema de poma amb curri amb pastanaga i taronja
    • Ensalada de tomàtiga, tonyina i mostassa de Dijon

    Segon plat:

    • Truita de patata amb escalivada
    • Filet de lluç a la planxa amb patates braves
    • Albergínies farcides de carn amb patates

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Fideuada mixta (conill, ceba, pollastre, costella, gambes, calamar i musclos)
    • Lasanya de verdures (pebre, carabassó, albergínies, llet i farina)

    Segon plat: 

    • Galtes en salsa amb arròs (ceba, tomàtiga, vi, arròs i sal)
    • Bacallà amb allioli (llet, all, oli d’oliva i patates)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt

     

    Més informació