Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 30 maig 12:00
Fi: Dilluns, 30 maig 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Espaguetis de carabassó amb trempó
- Pasta a la toscana
Segon plat:
- Pollastre amb pebre verd
- Verdures a la planxa amb pebre verd
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Espaguetis a la bolonyesa amb verdures (ceba, espinacs, carabassó, albergínies, pebre verd i vermell, pebre bo, sal, oli d’oliva i salsa de tomàtiga)
- Fideuada mixta (arròs, pollastre, conill, preparat de peix, gambes, musclos, mongetes verdes, pèsols, pebre vermell, tomàtiga, ceba, julivert, sal i oli d’oliva)
Segon plat:
- Pit de pollastre amb pebre bo amb patates fregides casolanes (pollastre, ceba, all, sal, pebre bo, oli d’oliva i nata)
- Mongetes verdes saltades amb seitan (ceba, all, oli d’oliva, sal, carxofes i seitan)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Ensalada de pasta
- Croquetes d’espinacs
Segon plat:
- Pit de pollastre a la planxa amb verdures
- Peix amb salsa verda
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila
Primer plat:
- Pasta a la bolonyesa
- Vichyssoise de porros
- Ous farcits
Segon plat:
- Colflori amb crema de cacauet
- Wok d’arròs amb cranc i gambes
- Cuixa de pollastre amb patata i ensalada
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Trempó de ciurons (ciurons, ceba, olives, pebre verd, oli d’oliva, sal i tomàtiga)
- Canelons de carn (carn picada de pollastre, farina, llet, ceba i nou moscada)
Segon plat:
- Pollastre al forn amb patata (sal, oli d’oliva i vi)
- Salmó al forn amb verdures (salmó, pastanaga, ceba, porro, mongetes verdes, sal, i oli d’oliva)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-