• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Start: Monday, 30 May 12:00
    End: Monday, 30 May 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Espaguetis de carabassó amb trempó
    • Pasta a la toscana

    Segon plat:

    • Pollastre amb pebre verd
    • Verdures a la planxa amb pebre verd

    Postres: Fruita. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Espaguetis a la bolonyesa amb verdures (ceba, espinacs, carabassó, albergínies, pebre verd i vermell, pebre bo, sal, oli d’oliva i salsa de tomàtiga)
    • Fideuada mixta (arròs, pollastre, conill, preparat de peix, gambes, musclos, mongetes verdes, pèsols, pebre vermell, tomàtiga, ceba, julivert, sal i oli d’oliva)

    Segon plat: 

    • Pit de pollastre amb pebre bo amb patates fregides casolanes (pollastre, ceba, all, sal, pebre bo, oli d’oliva i nata)
    • Mongetes verdes saltades amb seitan (ceba, all, oli d’oliva, sal, carxofes i seitan)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Ensalada de pasta
    • Croquetes d’espinacs

    Segon plat: 

    • Pit de pollastre a la planxa amb verdures
    • Peix amb salsa verda

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Mateu Orfila

    Primer plat:

    • Pasta a la bolonyesa
    • Vichyssoise de porros
    • Ous farcits

    Segon plat:

    • Colflori amb crema de cacauet
    • Wok d’arròs amb cranc i gambes
    • Cuixa de pollastre amb patata i ensalada

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat:

    • Trempó de ciurons (ciurons, ceba, olives, pebre verd, oli d’oliva, sal i tomàtiga)
    • Canelons de carn (carn picada de pollastre, farina, llet, ceba i nou moscada)

    Segon plat: ​​​​​

    • Pollastre al forn amb patata (sal, oli d’oliva i vi)
    • Salmó al forn amb verdures (salmó, pastanaga, ceba, porro, mongetes verdes, sal, i oli d’oliva)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació