• Conferència: "Polítiques urbanes inclusives"

  • Inici: Dimarts, 31 maig 17:30
    Fi: Dimecres, 01 juny 20:30
  • Universitat de les Illes Balears Edifici Sa Riera, Calle de Miguel de los Santos Oliver, Palma, España Edifici Sa Riera
  • El dimarts 31 de maig i el dimecres 1 de juny, de 17.30 a 20.30 hores, l'edifici universitari de Sa Riera (Palma) acollirà la conferència oberta "Polítiques urbanes inclusives". Es tracta d'una activitat oberta i gratuïta per a tothom que es podrà seguir presencialment, a l'aula 23, o bé a distància emprant la plataforma ZOOM.

    Aquesta conferència oberta, dividida en dos dies, serà impartida per la senyora Blanca Valdivia, doctorada en Gestió i Valoració Urbana i Arquitectònica per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura (Universitat Politècnica de Catalunya). Valdivia també és sociòloga especialista en ecologia humana i població i sòcia fundadora de la cooperativa Col·lectiu Punt 6, formada per arquitectes, sociòlogues i urbanistes. 

    Enllaços de Zoom:

    Aquesta xerrada forma part del programa del postgrau d'Expert Universitari en Desigualtats Urbanes i Dret a la Ciutat. Títol propi de la UIB (15 ECTS).