• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 26 maig 12:00
    Fi: Dijous, 26 maig 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat:

    • Raviolis de carn amb salsa de tomàtiga
    • Ensalada de llenties amb fruita fresca

    Segon plat:

    • Hamburguesa de pulled pork
    • Rotlles de primavera

    Postres: Fruita. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Crema de porro, pastanaga i carabassa
    • Albergínies farcides de carn (carn mixta) amb ensalada o patates

    Segon plat: 

    • Pollastre al forn amb pinya (pollastre, ceba, all, pinya, mel, conyac)
    • Estofat d’indiot (indiot, all, ceba, pèsols, pastanaga, patates, tomàtiga, vi negre)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Ensalada de llenties
    • Torrades amb guacamole

    Segon plat: 

    • Pollastre al chilindrón
    • Truita de patates

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Mateu Orfila

    Primer plat:

    • Patates a la riojana
    • Fideus secs amb sípia
    • Ensalada verda (cogombre, espinacs, canonges, pebre verd, etc.)

    Segon plat:

    • Albergínies a la italiana (veg.)
    • Seitons fregits amb ensalada
    • Llengua amb tàperes

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Estofat de vedella
    • Espaguetis amb tonyina i tomàtiga

    Segon plat: 

    • Pop amb ceba i arròs
    • Cuscús amb verdures i ciurons (carabassó, curri, tomàtiga)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació