Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 26 maig 12:00
Fi: Dijous, 26 maig 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Raviolis de carn amb salsa de tomàtiga
- Ensalada de llenties amb fruita fresca
Segon plat:
- Hamburguesa de pulled pork
- Rotlles de primavera
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Crema de porro, pastanaga i carabassa
- Albergínies farcides de carn (carn mixta) amb ensalada o patates
Segon plat:
- Pollastre al forn amb pinya (pollastre, ceba, all, pinya, mel, conyac)
- Estofat d’indiot (indiot, all, ceba, pèsols, pastanaga, patates, tomàtiga, vi negre)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Ensalada de llenties
- Torrades amb guacamole
Segon plat:
- Pollastre al chilindrón
- Truita de patates
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila
Primer plat:
- Patates a la riojana
- Fideus secs amb sípia
- Ensalada verda (cogombre, espinacs, canonges, pebre verd, etc.)
Segon plat:
- Albergínies a la italiana (veg.)
- Seitons fregits amb ensalada
- Llengua amb tàperes
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Estofat de vedella
- Espaguetis amb tonyina i tomàtiga
Segon plat:
- Pop amb ceba i arròs
- Cuscús amb verdures i ciurons (carabassó, curri, tomàtiga)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-