Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 23 maig 12:00
Fi: Dilluns, 23 maig 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Ensalada de ciurons
- Arròs a la cubana
Segon plat:
- Pilotes a la jardinera
- Hamburguesa d’espinacs
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Pasta integral amb salsa bolonyesa (carn de pollastre i porc)
- Canelons d’espinacs
Segon plat:
- Verdures de temporada saltades amb tofu (carabassó, pastanaga, ceba, pèsols, tofu)
- Llom amb tombet (ceba, albergínia, carabassó, patata, sal, pebre vermell)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Arròs saltat amb verdures
- Raviolis gratinats
Segon plat:
- Pastís de verdura
- Lluç a la romana
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila
Primer plat:
- Ciurons trempats amb tonyina
- Pasta integral amb salsa de quatre formatges
- Sopa juliana
Segon plat:
- Sopes mallorquines (sense carn)
- Corbina a la planxa amb patata i mongeta bullida
- Fricandó de vedella i bolets amb patates
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Canelons de carn (pollastre)
- Crema de carabassó (patata, porro, ceba)
Segon plat:
- Galtes en salsa amb arròs
- Lluç en salsa de gambes
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-