• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 23 maig 12:00
    Fi: Dilluns, 23 maig 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Ensalada de ciurons
    • Arròs a la cubana

    Segon plat:

    • Pilotes a la jardinera
    • Hamburguesa d’espinacs

    Postres: Fruita. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Pasta integral amb salsa bolonyesa (carn de pollastre i porc)
    • Canelons d’espinacs 

    Segon plat: 

    • Verdures de temporada saltades amb tofu (carabassó, pastanaga, ceba, pèsols, tofu)
    • Llom amb tombet (ceba, albergínia, carabassó, patata, sal, pebre vermell)         

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Arròs saltat amb verdures
    • Raviolis gratinats

    Segon plat: 

    • Pastís de verdura
    • Lluç a la romana

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Mateu Orfila

    Primer plat:

    • Ciurons trempats amb tonyina
    • Pasta integral amb salsa de quatre formatges
    • Sopa juliana

    Segon plat:

    • Sopes mallorquines (sense carn)
    • Corbina a la planxa amb patata i mongeta bullida
    • Fricandó de vedella i bolets amb patates

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat:

    • Canelons de carn (pollastre)
    • Crema de carabassó (patata, porro, ceba)

    Segon plat: ​​​​​

    • Galtes en salsa amb arròs
    • Lluç en salsa de gambes

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació