• «Què faig davant al·lèrgies i intoleràncies alimentàries?»

  • Inici: Dijous, 16 juny 18:00
    Fi: Dijous, 16 juny 20:00
  • Adema Formacion profesional Palma, C/ Gremi de Passamaners, 11, Palma, Espanya
  • Objectius:

    • Remarcar i explicar les diferències entre al·lèrgies (A) i intoleràncies (I) alimentàries
    • Donar a conèixer els aliments o grups d’aliments més susceptibles de generar A/I a la població en general
    • Abordar la percepció social que té la població sobre A/I
    • Remarcar la importància de cercar consell mèdic professional en cas de sospita d’al·lèrgia o intolerància
    • Indicar mesures preventives i el maneig de les A/I en l'àmbit escolar

    Data i lloc:

    Dia 16 de juny de 2022, a les 18 hores

    En línia

     

    Més informació