Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 06 maig 12:00
Fi: Divendres, 06 maig 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Risotto amb xampinyons
- Crema de llegum
Segon plat:
- Frit bord de verdura i tofu (Opció VEG)
- Bacallà amb ceba
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Macarrons amb salsa de tonyina (ceba, porro, sal, oli d’oliva, tonyina, salsa de tomàtiga)
- Trempó de mongetes (mongetes, ceba, pebre vermell i verd, tomàtiga, sal, oli d’oliva)
Segon plat:
- Hamburguesa vegana/vegetariana i ensalada (blat sarraí, ceba, oli d’oliva i gira-sol, flocs de civada, tomàtiga, soja, arròs, farina de l`ordi, sal, all, mill, herbes aromàtiques, bròquil, mostassa)
- Llom torrat, ensalada i patates (tomàtiga, enciam, blat de moro, pastanagó, sal, oli d’oliva, patates)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Macarrons a la bolonyesa
- Cuinat de ciurons
Segon plat:
- Bistec de vedella amb pebre verd i arròs saltat
- Verdura torrada
Postres: Fruita de temporada. Iogurt
Mateu Orfila
Primer plat:
- Paella mixta
- Crema de verdura
- Patates gratinades i bacó al forn
Segon plat:
- Fajitas de verdura amb formatge feta (veg.)
- Croquetes de pollastre casolanes i ensalada
- Mussola cuita al forn amb gírgoles, grells i tàperes
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt
Ramon Llull
Primer plat:
- Crema de llegum (llenties, porro, ceba, patata, oli d’oliva, sal)
- Paella de mixta (conill, pollastre, costella, gambes, musclos, calamar, pebre vermell, sal, oli d’oliva)
Segon plat:
- Truita de patata i ensalada (ceba, patata, ou, enciam, pastanaga, tomàtiga, sal, oli d’oliva)
- Pop amb ceba i patates (ceba, pop, sal, oli d’oliva, tap de cortí)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt
-