• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 05 maig 12:00
    Fi: Dijous, 05 maig 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat:

    • Wok de pollastre amb tallarines
    • Hummus amb bastonets de verdura

    Segon plat:

    • Llom de porc rostit
    • Colflori i bròquil amb beixamel

    Postres: Fruita. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Estofat de vedella (vedella, all, ceba, pèsols, pastanagó patates, tomàtiga, vi negre, llorer, oli d´oliva, sal, pebre bo)
    • Crema de pastanagó (pastanagó, ceba, patata, sal, porro, oli d’oliva)

    Segon plat: 

    • Xampinyons amb tofu (ceba, all, oli d’oliva, sal, xampinyons, tofu)
    • Lluç amb salsa verda (patata, ceba, pèsols, oli d’oliva, sal, all, julivert)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Espaguetis a la napolitana
    • Ensalada mixta i alvocat

    Segon plat: 

    • Cuixetes de pollastre rostides
    • Truita de verdura

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Mateu Orfila

    Primer plat:

    • Greixera de faves
    • Pasta amb pesto de colflori i avellanes
    • Amanida amb formatge brie i confitura

    Segon plat:

    • Púding de verdura i patata bullida
    • Pilotes amb salsa i puré de patata
    • Sardines torrades i ensalada

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Estofat de calamar (ceba, pastanagó, patata, salsa de tomàtiga casolana, sal, pebre bo, oli d’oliva)
    • Ensalada de pasta (ceba, blat de moro, pastanagó, tonyina, ou bullit, sal, oli d’oliva)

    Segon plat: 

    • Pilotes amb salsa i arròs (ceba, porro, julivert, all, sal, arròs, oli d’oliva)
    • Lluç amb salsa verda (ceba, farina, pèsols, vi, julivert, sal, pebre bo, oli d’oliva)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació