Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 05 maig 12:00
Fi: Dijous, 05 maig 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Wok de pollastre amb tallarines
- Hummus amb bastonets de verdura
Segon plat:
- Llom de porc rostit
- Colflori i bròquil amb beixamel
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Estofat de vedella (vedella, all, ceba, pèsols, pastanagó patates, tomàtiga, vi negre, llorer, oli d´oliva, sal, pebre bo)
- Crema de pastanagó (pastanagó, ceba, patata, sal, porro, oli d’oliva)
Segon plat:
- Xampinyons amb tofu (ceba, all, oli d’oliva, sal, xampinyons, tofu)
- Lluç amb salsa verda (patata, ceba, pèsols, oli d’oliva, sal, all, julivert)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Espaguetis a la napolitana
- Ensalada mixta i alvocat
Segon plat:
- Cuixetes de pollastre rostides
- Truita de verdura
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila
Primer plat:
- Greixera de faves
- Pasta amb pesto de colflori i avellanes
- Amanida amb formatge brie i confitura
Segon plat:
- Púding de verdura i patata bullida
- Pilotes amb salsa i puré de patata
- Sardines torrades i ensalada
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Estofat de calamar (ceba, pastanagó, patata, salsa de tomàtiga casolana, sal, pebre bo, oli d’oliva)
- Ensalada de pasta (ceba, blat de moro, pastanagó, tonyina, ou bullit, sal, oli d’oliva)
Segon plat:
- Pilotes amb salsa i arròs (ceba, porro, julivert, all, sal, arròs, oli d’oliva)
- Lluç amb salsa verda (ceba, farina, pèsols, vi, julivert, sal, pebre bo, oli d’oliva)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-