Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 04 maig 12:00
Fi: Dimecres, 04 maig 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Fideuada de verdura
- Fideuada de carn
Segon plat:
- Croquetes de pollastre
- Truita d’espinacs
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Lasanya vegetal (ceba, carabassó, albergínies, pastanagó, bròquil, salsa de tomàtiga casolana, orenga, llet, farina, oli d’oliva, sal, pebre bo)
- Crema de carabassa (patata, ceba, porro, carabassa, sal, oli d’oliva)
Segon plat:
- Ciurons saltats amb curri (ceba, all, oli d’oliva, sal, curri, ciurons, julivert)
- Pollastre rostit i patates (pollastre, llorer, sal, oli d’oliva, pebre bo, vi blanc, ceba, llimona, tomàtiga, patata)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Fideuada vegetariana
- Ous remenats amb gambes
Segon plat:
- Llom de porc rostit i verdura
- Canelons d’espinacs
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila
Primer plat:
- Arròs brut
- Trinxat de carabassó
- Ensalada amb fruita seca, poma i mel
Segon plat:
- Gratinat escocès
- Pollastre agredolç i arròs integral
- Raoles de peix i ensalada
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Macarrons amb salsa carbonara (bacó, nata, pebre bo, sal)
- Cuinat de llenties amb verdura (pastanagó, patata, ceba, espinacs, carabassó, porro, all, oli d´oliva, sal)
Segon plat:
- Calamar amb salsa de tomàtiga i arròs (ceba, oli d’oliva, sal, arròs, salsa de tomàtiga casolana)
- Pilotes amb salsa de tomàtiga i arròs (carn de vedella i porc, ceba, porro, pastanagó, pebre vermell, tomàtiga, all, sal, arròs, oli d’oliva)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-