• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 04 maig 12:00
    Fi: Dimecres, 04 maig 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat:

    • Fideuada de verdura
    • Fideuada de carn

    Segon plat:

    • Croquetes de pollastre
    • Truita d’espinacs

    Postres: Fruita. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Lasanya vegetal (ceba, carabassó, albergínies, pastanagó, bròquil, salsa de tomàtiga casolana, orenga, llet, farina, oli d’oliva, sal, pebre bo)
    • Crema de carabassa (patata, ceba, porro, carabassa, sal, oli d’oliva)

    Segon plat: 

    • Ciurons saltats amb curri (ceba, all, oli d’oliva, sal, curri, ciurons, julivert)
    • Pollastre rostit i patates (pollastre, llorer, sal, oli d’oliva, pebre bo, vi blanc, ceba, llimona, tomàtiga, patata)          

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Fideuada vegetariana
    • Ous remenats amb gambes

    Segon plat:

    • Llom de porc rostit i verdura
    • Canelons d’espinacs

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Mateu Orfila

    Primer plat:

    • Arròs brut
    • Trinxat de carabassó
    • Ensalada amb fruita seca, poma i mel

    Segon plat:

    • Gratinat escocès
    • Pollastre agredolç i arròs integral
    • Raoles de peix i ensalada

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Macarrons amb salsa carbonara (bacó, nata, pebre bo, sal)
    • Cuinat de llenties amb verdura (pastanagó, patata, ceba, espinacs, carabassó, porro, all, oli d´oliva, sal)

    Segon plat: 

    • Calamar amb salsa de tomàtiga i arròs (ceba, oli d’oliva, sal, arròs, salsa de tomàtiga casolana)
    • Pilotes amb salsa de tomàtiga i arròs (carn de vedella i porc, ceba, porro, pastanagó, pebre vermell, tomàtiga, all, sal, arròs, oli d’oliva)  

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació