• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 03 maig 12:00
    Fi: Dimarts, 03 maig 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat:

    • Ensalada amb tofu marinat amb vinagre de taronja
    • Pasta a la carbonara

    Segon plat:

    • Guisat de peix
    • Fajitas de verdura

    Postres: Fruita. Iogurt natural

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Cuinat de llenties amb verdura (xoriço, costella, pastanagó, patata, ceba, espinacs, carabassó, porro, all, oli d’oliva, sal)
    • Ensalada d’espinacs (espinacs, ceba, tomàtiga, oli d’oliva, sal)

    Segon plat: 

    • Truita de colflori i ensalada (ous, ceba, colflori, sal, oli d’oliva, tomàtiga, enciam, pastanagó, ceba, oli d’oliva, sal)
    • Salmó cuit al forn amb verdura (salmó, pastanagó, ceba, porro, mongeta tendra, sal, oli d’oliva, patata)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Ensalada de formatge feta
    • Cuinat de llenties vegetarianes

    Segon plat: 

    • Salmó torrat i patata bullida
    • Pastís de verdura

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt

     

    Mateu Orfila

    Primer plat:

    • Escudella fresca (veg.)
    • Pasta amb salsa bolonyesa
    • Ensalada de bacó amb dàtils i pinya

    Segon plat:

    • Ous remenats amb xampinyons
    • Guatlles torrades i patata brava
    • Sèpia amb verdura i patates fregides

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Arròs de peix (gambes, calamar, musclos, pebre vermell, mongeta tendra, pèsols, oli d’oliva)
    • Tallarines saltades amb pollastre i verdura (pollastre, pebre verd i vermell, pastanagó, sal, oli d’oliva, carabassó)

    Segon plat: 

    • Braó amb salsa i arròs(vi, ceba, sal, pebre bo, arròs, oli d’oliva)
    • Bacallà amb allioli (llet, all, sal, oli d’oliva, patates)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt

     

    Més informació