Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 03 maig 12:00
Fi: Dimarts, 03 maig 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Ensalada amb tofu marinat amb vinagre de taronja
- Pasta a la carbonara
Segon plat:
- Guisat de peix
- Fajitas de verdura
Postres: Fruita. Iogurt natural
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Cuinat de llenties amb verdura (xoriço, costella, pastanagó, patata, ceba, espinacs, carabassó, porro, all, oli d’oliva, sal)
- Ensalada d’espinacs (espinacs, ceba, tomàtiga, oli d’oliva, sal)
Segon plat:
- Truita de colflori i ensalada (ous, ceba, colflori, sal, oli d’oliva, tomàtiga, enciam, pastanagó, ceba, oli d’oliva, sal)
- Salmó cuit al forn amb verdura (salmó, pastanagó, ceba, porro, mongeta tendra, sal, oli d’oliva, patata)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Ensalada de formatge feta
- Cuinat de llenties vegetarianes
Segon plat:
- Salmó torrat i patata bullida
- Pastís de verdura
Postres: Fruita de temporada. Iogurt
Mateu Orfila
Primer plat:
- Escudella fresca (veg.)
- Pasta amb salsa bolonyesa
- Ensalada de bacó amb dàtils i pinya
Segon plat:
- Ous remenats amb xampinyons
- Guatlles torrades i patata brava
- Sèpia amb verdura i patates fregides
Ramon Llull
Primer plat:
- Arròs de peix (gambes, calamar, musclos, pebre vermell, mongeta tendra, pèsols, oli d’oliva)
- Tallarines saltades amb pollastre i verdura (pollastre, pebre verd i vermell, pastanagó, sal, oli d’oliva, carabassó)
Segon plat:
- Braó amb salsa i arròs(vi, ceba, sal, pebre bo, arròs, oli d’oliva)
- Bacallà amb allioli (llet, all, sal, oli d’oliva, patates)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt
-