• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 02 maig 12:00
    Fi: Dilluns, 02 maig 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Crema de carabassó
    • Pasta a la toscana

    Segon plat:

    • Pollastre amb pebre verd i arròs
    • Verdura torrada, pebre verd (opcional) i arròs

    Postres: Fruita. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Crema de xampinyons (sal, oli d’oliva, porro, pebre bo, ceba, farina de blat de moro)
    • Arròs de peix (gambes, musclos, calamar, pebre vermell, mongeta tendra, pèsols, oli d’oliva)

    Segon plat: 

    • Pilotes veganes amb salsa de tomàtiga casolana i arròs (pebre verd i vermell, ceba, porro, pastanagó, tomàtiga, vi blanc, oli d’oliva, sal, pebre bo)
    • Albergínies farcides de carn (carn mixta, llet, farina, sal, brou de pollastre, pa rallat, oli d’oliva, tomàtiga casolana)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Ensalada de pasta
    • Crema de verdura

    Segon plat: 

    • Truita de patata i ensalada
    • Pitera de pollastre torrat i samfaina

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Mateu Orfila

    Primer plat:

    • Arròs a la cubana
    • Pancuit
    • Ensalada de patata amb tonyina, ou, tomàtiga i ceba

    Segon plat:

    • Curri hindú de verdura
    • Cuixa de pollastre i trempó
    • Filet de gallineta rostit, patata i verdura

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat:

    • Crema de carabassó (porro, ceba, patata, oli d’oliva, sa, carabassó)
    • Canelons de carn (carn picada de pollastre, farina, llet, ceba)

    Segon plat: ​​​​​

    • Costella cuita al forn i patata (llorer, all, vi, sal, patata, pebre bo)
    • Salmó cuit, verdura i patates (salmó, pastanaga, ceba, porro, mongeta tendra, sal, oli d’oliva)           

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació