Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 02 maig 12:00
Fi: Dilluns, 02 maig 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Crema de carabassó
- Pasta a la toscana
Segon plat:
- Pollastre amb pebre verd i arròs
- Verdura torrada, pebre verd (opcional) i arròs
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Crema de xampinyons (sal, oli d’oliva, porro, pebre bo, ceba, farina de blat de moro)
- Arròs de peix (gambes, musclos, calamar, pebre vermell, mongeta tendra, pèsols, oli d’oliva)
Segon plat:
- Pilotes veganes amb salsa de tomàtiga casolana i arròs (pebre verd i vermell, ceba, porro, pastanagó, tomàtiga, vi blanc, oli d’oliva, sal, pebre bo)
- Albergínies farcides de carn (carn mixta, llet, farina, sal, brou de pollastre, pa rallat, oli d’oliva, tomàtiga casolana)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Ensalada de pasta
- Crema de verdura
Segon plat:
- Truita de patata i ensalada
- Pitera de pollastre torrat i samfaina
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila
Primer plat:
- Arròs a la cubana
- Pancuit
- Ensalada de patata amb tonyina, ou, tomàtiga i ceba
Segon plat:
- Curri hindú de verdura
- Cuixa de pollastre i trempó
- Filet de gallineta rostit, patata i verdura
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Crema de carabassó (porro, ceba, patata, oli d’oliva, sa, carabassó)
- Canelons de carn (carn picada de pollastre, farina, llet, ceba)
Segon plat:
- Costella cuita al forn i patata (llorer, all, vi, sal, patata, pebre bo)
- Salmó cuit, verdura i patates (salmó, pastanaga, ceba, porro, mongeta tendra, sal, oli d’oliva)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-