Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 06 abril 12:00
Fi: Dimecres, 06 abril 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Fideuada de verdura
- Fideuada de carn
Segon plat:
- Llom de porc amb samfaina
- Samfaina i ou fregit
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Wok d’espaguetis i pollastre (salsa de soja, pollastre, ceba, pebre, carabassó)
- Tombet (carabassó, albergínia, patata, salsa de tomàtiga)
Segon plat:
- Bacallà amb allioli (julivert, pèsols, gambes)
- Canelons d’espinacs
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Fideuada vegetariana
- Ous remenats amb gambes
Segon plat:
- Llom de porc rostit i verdura
- Canelons d’espinacs
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila
Primer plat:
- Cuinat de mongetes blanques amb espinacs i pastanagó
- Patates farcides de pernil i formatge
- Ensalada amb formatge brie i confitura
Segon plat:
- Quinoa amb pèsols i api
- Pit de pollastre amb salsa de pebre
- Rap al forn amb verdura
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Cuinat de llenties amb verdura (espinacs, carabassó, ceba, porro)
- Macarrons amb salsa carbonara
Segon plat:
- Albergínies farcides de carn (pollastre i porc)
- Calamar en salsa de tomàtiga i arròs
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-