• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 06 abril 12:00
    Fi: Dimecres, 06 abril 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat:

    • Fideuada de verdura
    • Fideuada de carn

    Segon plat:

    • Llom de porc amb samfaina
    • Samfaina i ou fregit

    Postres: Fruita. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Wok d’espaguetis i pollastre (salsa de soja, pollastre, ceba, pebre, carabassó)
    • Tombet (carabassó, albergínia, patata, salsa de tomàtiga)

    Segon plat:

    • Bacallà amb allioli (julivert, pèsols, gambes)
    • Canelons d’espinacs

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Fideuada vegetariana
    • Ous remenats amb gambes

    Segon plat:

    • Llom de porc rostit i verdura
    • Canelons d’espinacs

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Mateu Orfila

    Primer plat:

    • Cuinat de mongetes blanques amb espinacs i pastanagó
    • Patates farcides de pernil i formatge
    • Ensalada amb formatge brie i confitura

    Segon plat:

    • Quinoa amb pèsols i api
    • Pit de pollastre amb salsa de pebre
    • Rap al forn amb verdura

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Cuinat de llenties amb verdura (espinacs, carabassó, ceba, porro)
    • Macarrons amb salsa carbonara

    Segon plat: 

    • Albergínies farcides de carn (pollastre i porc)
    • Calamar en salsa de tomàtiga i arròs

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació