• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 05 abril 12:00
    Fi: Dimarts, 05 abril 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat:

    • Pasta amb salsa de formatge
    • Crema de carabassa

    Segon plat:

    • Perol menorquí de peix
    • Minestra (Opció veg)

    Postres: Fruita. Iogurt natural

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Arròs de peix (arròs, brou de peix, musclos, gambes, calamar)
    • Cuscús amb verdura saltada (carabassó, ceba, porro, albergínia, pebre vermell i verd)

    Segon plat: 

    • Salmó torrat i patata bullida
    • Pastís de verdura

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Ensalada de formatge feta
    • Cuinat de llenties vegetarianes

    Segon plat: 

    • Costella de porc amb samfaina
    • Espaguetis amb salsa de soia

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt

     

    Mateu Orfila

    Primer plat:

    • Paella de bacallà
    • Crema de verdura
    • Ensalada de cranc i gambes amb salsa rosa o sense

    Segon plat:

    • Remenat d’ous amb tomàtiga
    • Carn amb salsa de tomàtiga i patata al forn
    • Emperador torrat i minestra

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Arròs de peix (gambes, calamar, musclos)
    • Tallarines saltades amb pollastre i verdura (pebre vermell i verd, pastanagó carabassó, albergínia)

    Segon plat: 

    • Braó en salsa i arròs (vi, ceba, sal, pebre bo, arròs)
    • Bacallà amb allioli (llet, all, sal, oli d’oliva)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt

     

    Més informació