Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 05 abril 12:00
Fi: Dimarts, 05 abril 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Pasta amb salsa de formatge
- Crema de carabassa
Segon plat:
- Perol menorquí de peix
- Minestra (Opció veg)
Postres: Fruita. Iogurt natural
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Arròs de peix (arròs, brou de peix, musclos, gambes, calamar)
- Cuscús amb verdura saltada (carabassó, ceba, porro, albergínia, pebre vermell i verd)
Segon plat:
- Salmó torrat i patata bullida
- Pastís de verdura
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Ensalada de formatge feta
- Cuinat de llenties vegetarianes
Segon plat:
- Costella de porc amb samfaina
- Espaguetis amb salsa de soia
Postres: Fruita de temporada. Iogurt
Mateu Orfila
Primer plat:
- Paella de bacallà
- Crema de verdura
- Ensalada de cranc i gambes amb salsa rosa o sense
Segon plat:
- Remenat d’ous amb tomàtiga
- Carn amb salsa de tomàtiga i patata al forn
- Emperador torrat i minestra
Ramon Llull
Primer plat:
- Arròs de peix (gambes, calamar, musclos)
- Tallarines saltades amb pollastre i verdura (pebre vermell i verd, pastanagó carabassó, albergínia)
Segon plat:
- Braó en salsa i arròs (vi, ceba, sal, pebre bo, arròs)
- Bacallà amb allioli (llet, all, sal, oli d’oliva)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt
-