• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 04 abril 12:00
    Fi: Dilluns, 04 abril 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Cuinat de mongetes blanques
    • Ensalada de mozzarella

    Segon plat:

    • Pollastre al chilindrón
    • Truita de carabassó i pastanaga

    Postres: Fruita. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Canelons de tonyina 
    • Paella de verdura (carabassó, albergínia, pèsols, ceba, pebre vermell i verd, mongetes)

    Segon plat: 

    • Pollastre rostit i patates
    • Saltat de xampinyons amb tofu

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Ensalada de pasta
    • Crema de verdura

    Segon plat: 

    • Truita de patata i ensalada
    • Pitera de pollastre torrat i samfaina

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Mateu Orfila

    Primer plat:

    • Pasta amb salsa de tomàtiga i sobrassada
    • Ciurons trempats amb tonyina
    • Pancuit

    Segon plat:

    • Colflori amb crema de cacauet
    • Llom torrat i ensalada
    • Filet de cap-roig a la mallorquina

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat:

    • Canelons de carn (llet, farina, formatge rallat, pollastre, sal, oli d’oliva)
    • Crema de carabassó (carabassó, patata, sal, oli d’oliva, ceba, porro)

    Segon plat: ​​​​​

    • Costella cuita al forn i patata (salsa barbacoa)
    • Saltat de verdura (pastanagó, mongeta tendra, carabassó)     

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació