• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 24 març 12:00
    Fi: Dijous, 24 març 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat:

    • Raviolis de carn amb salsa de tomàtiga 
    • Ensalada de llenties 

    Segon plat:

    • Hamburguesa de carn de porc trinxada (pulled pork) 
    • Rotlles de primavera 

    Postres: Fruita. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Canelons de carn (carn de vedella i pollastre)
    • Carxofes saltades amb seitan

    Segon plat: 

    • Pollastre rostit, patata i ensalada
    • Rotlles de primavera i ensalada

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Cuinat de llenties amb verdura 
    • Macarrons amb salsa de tomàtiga  

    Segon plat: 

    • Cuixetes de pollastre rostides 
    • Bulgur amb verdura 

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Mateu Orfila

    Primer plat:

    • Pasta integral a la marinera
    • Crema de lletuga amb crostons
    • Ensalada de pernil dolç i formatge

    Segon plat:

    • Hamburguesa vegetariana i patates
    • Aletes de pollastre rostides amb allada i ensalada
    • Filet de lluç fregit i minestra

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Tallarines saltades amb verdura i pollastre (pebre vermell i verd, pastanagó, carabassó, albergínies, porro)
    • Cuinat de ciurons amb verdura (ceba, porro, tomàtiga, patata, pastanagó, espinacs)

    Segon plat: 

    • Salsitxes al vi blanc i patates
    • Rap en salsa marinera (gambes, musclos, calamar)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació