Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 24 març 12:00
Fi: Dijous, 24 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Raviolis de carn amb salsa de tomàtiga
- Ensalada de llenties
Segon plat:
- Hamburguesa de carn de porc trinxada (pulled pork)
- Rotlles de primavera
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Canelons de carn (carn de vedella i pollastre)
- Carxofes saltades amb seitan
Segon plat:
- Pollastre rostit, patata i ensalada
- Rotlles de primavera i ensalada
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Cuinat de llenties amb verdura
- Macarrons amb salsa de tomàtiga
Segon plat:
- Cuixetes de pollastre rostides
- Bulgur amb verdura
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila
Primer plat:
- Pasta integral a la marinera
- Crema de lletuga amb crostons
- Ensalada de pernil dolç i formatge
Segon plat:
- Hamburguesa vegetariana i patates
- Aletes de pollastre rostides amb allada i ensalada
- Filet de lluç fregit i minestra
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Tallarines saltades amb verdura i pollastre (pebre vermell i verd, pastanagó, carabassó, albergínies, porro)
- Cuinat de ciurons amb verdura (ceba, porro, tomàtiga, patata, pastanagó, espinacs)
Segon plat:
- Salsitxes al vi blanc i patates
- Rap en salsa marinera (gambes, musclos, calamar)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-