Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 23 març 12:00
Fi: Dimecres, 23 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Fideuada de verdura
- Fideuada de carn
Segon plat:
- Costellada a la barbacoa
- Fajita de verdura
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Arròs a la cubana
- Crema de verdura (patata, ceba, porro, pastanagó, bledes)
Segon plat:
- Aletes de pollastre rostides i patates (llimona)
- Mongetes tendres saltades amb tofu (oli d’oliva, sal, mongetes, ceba, tofu)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Fideuada de verdura
- Ensalada de mozzarella
Segon plat:
- Llom de porc torrat, pebre verd i arròs saltat
- Hamburguesa d’espinacs
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila
Primer plat:
- Escudella fresca
- Colflori ofegada
- Ensalada verda (cogombre, espinacs, canonges, pebre verd...)
Segon plat:
- Ous romputs amb carxofa
- Llengua amb tàperes
- Sípia torrada, patata i mongetes tendres bullides
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Estofat de vedella
- Crema d’espinacs
Segon plat:
- Braó en salsa i arròs
- Lluç amb salsa de gambes
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-