• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 23 març 12:00
    Fi: Dimecres, 23 març 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat:

    • Fideuada de verdura 
    • Fideuada de carn 

    Segon plat:

    • Costellada a la barbacoa 
    • Fajita de verdura 

    Postres: Fruita. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Arròs a la cubana
    • Crema de verdura (patata, ceba, porro, pastanagó, bledes)

    Segon plat: 

    • Aletes de pollastre rostides i patates (llimona)
    • Mongetes tendres saltades amb tofu (oli d’oliva, sal, mongetes, ceba, tofu)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Fideuada de verdura 
    • Ensalada de mozzarella 

    Segon plat:

    • Llom de porc torrat, pebre verd i arròs saltat 
    • Hamburguesa d’espinacs 

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Mateu Orfila

    Primer plat:

    • Escudella fresca
    • Colflori ofegada
    • Ensalada verda (cogombre, espinacs, canonges, pebre verd...)

    Segon plat:

    • Ous romputs amb carxofa
    • Llengua amb tàperes
    • Sípia torrada, patata i mongetes tendres bullides

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Estofat de vedella
    • Crema d’espinacs

    Segon plat: 

    • Braó en salsa i arròs
    • Lluç amb salsa de gambes

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació