• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 22 març 12:00
    Fi: Dimarts, 22 març 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat:

    • Pasta saltada amb verdura 
    • Pasta amb salsa bolonyesa 

    Segon plat:

    • Pollastre amb curri de sobrassada 
    • Carabassó farcit de verdura 

    Postres: Fruita. Iogurt natural

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Cuinat de ciurons i espinacs   
    • Ensalada verda (enciam, tomàtiga, ceba, pastanagó, blat de moro)

    Segon plat: 

    • Lluç amb gambes
    • Espinacs amb panses i patates

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Tortel·linis gratinats 
    • Ous remenats amb xampinyons 

    Segon plat: 

    • Pit de pollastre torrat i ensalada 
    • Espaguetis integrals saltats amb verdura (opció veg)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt

     

    Mateu Orfila

    Primer plat:

    • Arròs amb samfaina
    • Fideus de roter (veg.)
    • Ensalada amb formatge de cabra i mel

    Segon plat:

    • Patates al forn tex-mex (fesols, anacards, guacamole, xili...)
    • Conill torrat i patata brava
    • Bacallà amb llet, pebres i carabassó

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Cuinat de llenties amb verdura (pastanagó, patata, ceba, espinacs, carabassó, porro)
    • Macarrons amb salsa bolonyesa (carn picada de porc i vedella)

    Segon plat: 

    • Pollastre rostit i patata al forn
    • Bacallà amb allioli i patates

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt

     

    Més informació