Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 22 març 12:00
Fi: Dimarts, 22 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Pasta saltada amb verdura
- Pasta amb salsa bolonyesa
Segon plat:
- Pollastre amb curri de sobrassada
- Carabassó farcit de verdura
Postres: Fruita. Iogurt natural
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Cuinat de ciurons i espinacs
- Ensalada verda (enciam, tomàtiga, ceba, pastanagó, blat de moro)
Segon plat:
- Lluç amb gambes
- Espinacs amb panses i patates
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Tortel·linis gratinats
- Ous remenats amb xampinyons
Segon plat:
- Pit de pollastre torrat i ensalada
- Espaguetis integrals saltats amb verdura (opció veg)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt
Mateu Orfila
Primer plat:
- Arròs amb samfaina
- Fideus de roter (veg.)
- Ensalada amb formatge de cabra i mel
Segon plat:
- Patates al forn tex-mex (fesols, anacards, guacamole, xili...)
- Conill torrat i patata brava
- Bacallà amb llet, pebres i carabassó
Ramon Llull
Primer plat:
- Cuinat de llenties amb verdura (pastanagó, patata, ceba, espinacs, carabassó, porro)
- Macarrons amb salsa bolonyesa (carn picada de porc i vedella)
Segon plat:
- Pollastre rostit i patata al forn
- Bacallà amb allioli i patates
Postres: Fruita de temporada. Iogurt
-