• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 21 març 12:00
    Fi: Dilluns, 21 març 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Ciurons amb carabassa 
    • Arròs a la cubana 

    Segon plat:

    • Pilotes a la jardinera 
    • Hamburguesa d’espinacs 

    Postres: Fruita. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Pasta amb salsa carbonara
    • Tallarines amb verdura (ceba, espinacs, carabassó, albergínia, pebre verd i vermell, pebre bo, sal, oli d’oliva)

    Segon plat:

    • Pollastre rostit amb pinya
    • Truita d’espinacs i tomàtiga                                        

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Ensalada de formatge feta  
    • Crema de carabassó

    Segon plat: 

    • Estofat de vedella 
    • Truita de verdura (Opció veg.)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Mateu Orfila

    Primer plat:

    • Fava parada
    • Trinxat de carabassó
    • Ensalada catalana

    Segon plat:

    • Verdura gratinada (veg.)
    • Pollastre rostit i patates
    • Tonyina torrada i ensalada

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat:

    • Fideuada de marisc (gambes, musclos, calamar)
    • Crema de pastanagó

    Segon plat: ​​​​​

    • Costella rostida i patata al forn
    • Salmó cuit al forn amb verdureta     

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació