Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 21 març 12:00
Fi: Dilluns, 21 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Ciurons amb carabassa
- Arròs a la cubana
Segon plat:
- Pilotes a la jardinera
- Hamburguesa d’espinacs
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Pasta amb salsa carbonara
- Tallarines amb verdura (ceba, espinacs, carabassó, albergínia, pebre verd i vermell, pebre bo, sal, oli d’oliva)
Segon plat:
- Pollastre rostit amb pinya
- Truita d’espinacs i tomàtiga
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Ensalada de formatge feta
- Crema de carabassó
Segon plat:
- Estofat de vedella
- Truita de verdura (Opció veg.)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila
Primer plat:
- Fava parada
- Trinxat de carabassó
- Ensalada catalana
Segon plat:
- Verdura gratinada (veg.)
- Pollastre rostit i patates
- Tonyina torrada i ensalada
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Fideuada de marisc (gambes, musclos, calamar)
- Crema de pastanagó
Segon plat:
- Costella rostida i patata al forn
- Salmó cuit al forn amb verdureta
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-