• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 28 març 12:00
    Fi: Dilluns, 28 març 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Crema de carabassó
    • Pasta a la toscana

    Segon plat:

    • Pollastre amb pebre verd i arròs
    • Verdura torrada, pebre verd (opcional) i arròs

    Postres: Fruita. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Colflori gratinada (formatge ratllat)
    • Paella mixta

    Segon plat: 

    • Fideus saltats amb tofu i pebre vermell
    • Truita de patata i ensalada   

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Trempó de ciurons
    • Macarrons a la bolonyesa

    Segon plat: 

    • Truita de patata i ensalada
    • Hamburguesa casolana

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Mateu Orfila

    Primer plat:

    • Sopa juliana
    • Arròs tres delícies
    • Ensalada de bacó i dàtils

    Segon plat:

    • Endívies amb rocafort i nous
    • Pit de pollastre a la italiana i patata brava
    • Aladrocs fregits i ensalada

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat:

    • Fideuada de marisc (gambes, musclos, calamar)
    • Crema de carabassa (carabassa, patata, ceba, porro)

    Segon plat: ​​​​​

    • Carn amb salsa de tomàtiga
    • Pastís de verdura i ensalada (pebre vermell i verd, carabassó, ceba, sal)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació