Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 28 març 12:00
Fi: Dilluns, 28 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Crema de carabassó
- Pasta a la toscana
Segon plat:
- Pollastre amb pebre verd i arròs
- Verdura torrada, pebre verd (opcional) i arròs
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Colflori gratinada (formatge ratllat)
- Paella mixta
Segon plat:
- Fideus saltats amb tofu i pebre vermell
- Truita de patata i ensalada
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Trempó de ciurons
- Macarrons a la bolonyesa
Segon plat:
- Truita de patata i ensalada
- Hamburguesa casolana
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila
Primer plat:
- Sopa juliana
- Arròs tres delícies
- Ensalada de bacó i dàtils
Segon plat:
- Endívies amb rocafort i nous
- Pit de pollastre a la italiana i patata brava
- Aladrocs fregits i ensalada
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Fideuada de marisc (gambes, musclos, calamar)
- Crema de carabassa (carabassa, patata, ceba, porro)
Segon plat:
- Carn amb salsa de tomàtiga
- Pastís de verdura i ensalada (pebre vermell i verd, carabassó, ceba, sal)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-