Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 03 març 12:00
Fi: Dijous, 03 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Wok de pollastre amb tallarines
- Hummus amb bastonets de verdura
Segon plat:
- Llom de porc rostit
- Colflori i bròquil amb beixamel
Postres: Fruita. Iogurt natural
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Cuinat de ciurons amb espinacs
Segon plat: Albergínies farcides i patates o ensalada (carn mesclada)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Trempó de llenties
- Canelons d’espinacs
Segon plat:
- Pollastre rostit
- Ous remenats amb xampinyons
Postres: Fruita de temporada. Iogurt
Mateu Orfila
Primer plat:
- Ciurons cuinats de pagès
- Pasta integral amb bolets
- Ensalada de pinya, tonyina, cranc i gambes
Segon plat:
- Remenat d´ous amb tomàtiga
- Escaldums de pollastre i pilotes
- Filet de lluç torrat i trempó
Ramon Llull
Primer plat:
- Arròs de peix (gambes, calamar, musclos)
- Estofat de vedella
Segon plat:
- Pollastre rostit i patates
- Filet de gallineta i xampinyons
Postres: Fruita de temporada. Iogurt
-