Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 24 febrer 12:00
Fi: Dijous, 24 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Wok de pollastre amb tallarines
- Hummus amb bastonets de verdura
Segon plat:
- Llom de porc rostit
- Colflori i bròquil amb beixamel
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Canelons de carn (carn de vedella i porc).
Segon plat: Pit de pollastre, patata i ensalada.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Trempó de llenties
- Canelons d’espinacs
Segon plat:
- Pollastre rostit
- Ous remenats amb xampinyons
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila
Primer plat:
- Cuinat de mongetes blanques amb espinacs.
- Patates gratinades amb bacó al forn.
- Ous farcits.
Segon plat:
- Fajitas de verdures amb formatge feta (veg.).
- Escalopa amb ensalada.
- Aguiat de rap.
Ramon Llull
Primer plat:
- Estofat de vedella
- Espaguetis amb tonyina i salsa de tomàtiga
Segon plat:
- Pop amb ceba i arròs
- Cuscús amb verdura i ciurons (carabassó, albergínies, tomàtiga, curri)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-