• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 24 febrer 12:00
    Fi: Dijous, 24 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat:

    • Wok de pollastre amb tallarines
    • Hummus amb bastonets de verdura

    Segon plat:

    • Llom de porc rostit
    • Colflori i bròquil amb beixamel

    Postres: Fruita. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Canelons de carn (carn de vedella i porc).

    Segon plat: Pit de pollastre, patata i ensalada.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Trempó de llenties
    • Canelons d’espinacs

    Segon plat: 

    • Pollastre rostit
    • Ous remenats amb xampinyons

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Mateu Orfila

    Primer plat:

    • Cuinat de mongetes blanques amb espinacs.
    • Patates gratinades amb bacó al forn.
    • Ous farcits.

    Segon plat:

    • Fajitas de verdures amb formatge feta (veg.).
    • Escalopa amb ensalada.
    • Aguiat de rap.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Estofat de vedella
    • Espaguetis amb tonyina i salsa de tomàtiga

    Segon plat: 

    • Pop amb ceba i arròs
    • Cuscús amb verdura i ciurons (carabassó, albergínies, tomàtiga, curri)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació