• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 23 febrer 12:00
    Fi: Dimecres, 23 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat:

    • Fideuada de verdura
    • Fideuada de carn

    Segon plat:

    • Croquetes de pollastre
    • Truita d’espinacs

    Postres: Fruita. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Arròs a la cubana (ou fet a la planxa, pebre verd).

    Segon plat: Aletes de pollastre rostides (llimona, ceba).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Paella de verdura
    • Ensalada de mozarella i tomàtiga

    Segon plat:

    • Gall amb ceba
    • Truita d’espinacs

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Mateu Orfila

    Primer plat:

    • Fideuada mixta.
    • Crema d’hivern.
    • Gratinat escocès.

    Segon plat:

    • Gratinat escocès.
    • Pollastre amb taronja amb puré de patata.
    • Bunyols de peix amb ensalada de tomàtiga.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Arròs brut (conill, pollastre, costella)
    • Lasanya de verdura

    Segon plat: 

    • Pollastre rostit i patates (vi, llorer, sal, oli d’oliva)
    • Salmó amb verdura cuit al forn (porro, pastanagó, mongeta verda, sal, pebre vermell, patata)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació