Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 23 febrer 12:00
Fi: Dimecres, 23 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Fideuada de verdura
- Fideuada de carn
Segon plat:
- Croquetes de pollastre
- Truita d’espinacs
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Arròs a la cubana (ou fet a la planxa, pebre verd).
Segon plat: Aletes de pollastre rostides (llimona, ceba).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Paella de verdura
- Ensalada de mozarella i tomàtiga
Segon plat:
- Gall amb ceba
- Truita d’espinacs
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila
Primer plat:
- Fideuada mixta.
- Crema d’hivern.
- Gratinat escocès.
Segon plat:
- Gratinat escocès.
- Pollastre amb taronja amb puré de patata.
- Bunyols de peix amb ensalada de tomàtiga.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Arròs brut (conill, pollastre, costella)
- Lasanya de verdura
Segon plat:
- Pollastre rostit i patates (vi, llorer, sal, oli d’oliva)
- Salmó amb verdura cuit al forn (porro, pastanagó, mongeta verda, sal, pebre vermell, patata)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-