• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 22 febrer 12:00
    Fi: Dimarts, 22 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat:

    • Ensalada amb tofu marinat amb vinagre de taronja
    • Pasta a la carbonara

    Segon plat:

    • Guisat de peix
    • Fajitas de verdura

    Postres: Fruita. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Cuinat de ciurons (veg.).

    Segon plat: Lluç amb salsa de gambes.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Ensalada de formatge feta
    • Crema de verdura

    Segon plat: 

    • Costella de porc amb samfaina
    • Espaguetis amb salsa de soia

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Mateu Orfila

    Primer plat:

    • Pasta amb salsa de formatge.
    • Patates a la riojana.

    Segon plat:

    • Verdures arrebossades.
    • Fetge de vedella a la planxa amb salsa tai xili i ensalada.
    • Rajada amb pebres i patata al forn.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Macarrons amb salsa bolonyesa (carn picada de porc i pollastre)
    • Cuinat de llenties amb verdura (pastanagó, porro, ceba, carabassó, espinacs, patata)

    Segon plat: 

    • Costella al forn
    • Bacallà amb verdura cuit al forn

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació