Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 22 febrer 12:00
Fi: Dimarts, 22 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Ensalada amb tofu marinat amb vinagre de taronja
- Pasta a la carbonara
Segon plat:
- Guisat de peix
- Fajitas de verdura
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Cuinat de ciurons (veg.).
Segon plat: Lluç amb salsa de gambes.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Ensalada de formatge feta
- Crema de verdura
Segon plat:
- Costella de porc amb samfaina
- Espaguetis amb salsa de soia
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila
Primer plat:
- Pasta amb salsa de formatge.
- Patates a la riojana.
Segon plat:
- Verdures arrebossades.
- Fetge de vedella a la planxa amb salsa tai xili i ensalada.
- Rajada amb pebres i patata al forn.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Macarrons amb salsa bolonyesa (carn picada de porc i pollastre)
- Cuinat de llenties amb verdura (pastanagó, porro, ceba, carabassó, espinacs, patata)
Segon plat:
- Costella al forn
- Bacallà amb verdura cuit al forn
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-