• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 21 febrer 12:00
    Fi: Dilluns, 21 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Crema de carabassó
    • Pasta a la toscana

    Segon plat:

    • Pollastre amb pebre verd i arròs
    • Verdura torrada, pebre verd (opcional) i arròs

    Postres: Fruita. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Pasta amb salsa carbonara.

    Segon plat: Pollastre rostit amb pinya.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Trempó de ciurons
    • Macarrons a la bolonyesa

    Segon plat: 

    • Truita de patata i ensalada
    • Hamburguesa casolana

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Mateu Orfila

    Primer plat:

    • Arròs integral amb samfaina.
    • Llenties amb costella.
    • Ensalada de bacó amb crostons, mostassa i mel.

    Segon plat:

    • Tombet amb ou.
    • Aletes de pollastre a la barbacoa amb patates de luxe.
    • Molls fregits amb ensalada.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat:

    • Canelons de carn (pollastre)
    • Crema de carabassó

    Segon plat: ​​​​​

    • Lluç amb salsa de gambes
    • Braó amb salsa i arròs

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació