Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 21 febrer 12:00
Fi: Dilluns, 21 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Crema de carabassó
- Pasta a la toscana
Segon plat:
- Pollastre amb pebre verd i arròs
- Verdura torrada, pebre verd (opcional) i arròs
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Pasta amb salsa carbonara.
Segon plat: Pollastre rostit amb pinya.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Trempó de ciurons
- Macarrons a la bolonyesa
Segon plat:
- Truita de patata i ensalada
- Hamburguesa casolana
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila
Primer plat:
- Arròs integral amb samfaina.
- Llenties amb costella.
- Ensalada de bacó amb crostons, mostassa i mel.
Segon plat:
- Tombet amb ou.
- Aletes de pollastre a la barbacoa amb patates de luxe.
- Molls fregits amb ensalada.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Canelons de carn (pollastre)
- Crema de carabassó
Segon plat:
- Lluç amb salsa de gambes
- Braó amb salsa i arròs
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-