Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 17 febrer 12:00
Fi: Dijous, 17 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Verdura torrada.
Segon plat: Albergínies farcides.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Mateu Orfila
Primer plat:
- Pasta amb salsa carbonara
- Ensalada amb formatge tendre i confitura de codony
- Ciurons cuinats amb espinacs (vegeterians)
Segon plat:
- Vedella amb ceba i puré de patata
- Filet d'orada torrat i trempó
- Hamburguesa vegetariana i patates
Ramon Llull
Primer plat:
- Cuinat de ciurons amb verdura (ceba, pastanagó, espinacs, porro)
- Espaguetis amb tonyina i salsa de tomàtiga
Segon plat:
- Pop amb ceba i arròs
- Pollastre rostit i patates
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-