• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 17 febrer 12:00
    Fi: Dijous, 17 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Verdura torrada.

    Segon plat: Albergínies farcides.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Mateu Orfila

    Primer plat:

    • Pasta amb salsa carbonara
    • Ensalada amb formatge tendre i confitura de codony
    • Ciurons cuinats amb espinacs (vegeterians)

    Segon plat:

    • Vedella amb ceba i puré de patata
    • Filet d'orada torrat i trempó
    • Hamburguesa vegetariana i patates

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Cuinat de ciurons amb verdura (ceba, pastanagó, espinacs, porro)
    • Espaguetis amb tonyina i salsa de tomàtiga

    Segon plat: 

    • Pop amb ceba i arròs   
    • Pollastre rostit i patates

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació