Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 16 febrer 12:00
Fi: Dimecres, 16 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Pasta bolonyesa (carn picada mesclada de vedella i porc).
Segon plat: Pilotes amb salsa (carn picada mesclada de vedella i porc).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Mateu Orfila
Primer plat:
- Arròs de peix
- Crema d’api
- Ensalada amb tonyina, ou i mostassa de Dijon
Segon plat:
- Ous remenats amb xampinyons
- Llengua amb tàperes
- Sípia torrada i trempó
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Arròs de peix (gambes, musclos, calamar, porro, pebre vermell)
- Lasanya de verdura (patata, ceba, pebre vermell, espinacs, carabassó)
Segon plat:
- Tall rodó de llom i puré
- Bacallà amb pebre, tomàtiga i patata
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-