• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 16 febrer 12:00
    Fi: Dimecres, 16 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Pasta bolonyesa (carn picada mesclada de vedella i porc).

    Segon plat: Pilotes amb salsa (carn picada mesclada de vedella i porc).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Mateu Orfila

    Primer plat:

    • Arròs de peix
    • Crema d’api
    • Ensalada amb tonyina, ou i mostassa de Dijon

    Segon plat:

    • Ous remenats amb xampinyons
    • Llengua amb tàperes
    • Sípia torrada i trempó

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Arròs de peix (gambes, musclos, calamar, porro, pebre vermell)
    • Lasanya de verdura (patata, ceba, pebre vermell, espinacs, carabassó)

    Segon plat: 

    • Tall rodó de llom i puré
    • Bacallà amb pebre, tomàtiga i patata

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació