• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 15 febrer 12:00
    Fi: Dimarts, 15 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Crema de carabassó.

    Segon plat: Gallineta cuita al forn amb pebre verd, tomàtiga i patata a rodelles.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Mateu Orfila

    Primer plat:

    • Fava parada (vegetariana)
    • Fideus secs amb carn
    • Ensalada de cranc i gambes amb salsa rosa o sense

    Segon plat:

    • Verdura gratinada
    • Tall rodó de porc, salsa espanyola i patata bullida
    • Croquetes de peix casolanes i ensalada

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Cuinat de mongetes blanques amb verdura (pastanagó, patata, ceba, espinacs, carabassó, porro)
    • Tallarines amb salsa carbonara (pollastre)

    Segon plat: 

    • Frit de me     
    • Lluç amb salsa verda

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació