Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 15 febrer 12:00
Fi: Dimarts, 15 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Crema de carabassó.
Segon plat: Gallineta cuita al forn amb pebre verd, tomàtiga i patata a rodelles.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Mateu Orfila
Primer plat:
- Fava parada (vegetariana)
- Fideus secs amb carn
- Ensalada de cranc i gambes amb salsa rosa o sense
Segon plat:
- Verdura gratinada
- Tall rodó de porc, salsa espanyola i patata bullida
- Croquetes de peix casolanes i ensalada
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Cuinat de mongetes blanques amb verdura (pastanagó, patata, ceba, espinacs, carabassó, porro)
- Tallarines amb salsa carbonara (pollastre)
Segon plat:
- Frit de me
- Lluç amb salsa verda
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-