• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 14 febrer 12:00
    Fi: Dilluns, 14 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Frit de me.

    Segon plat: Pit de pollastre amb salsa de pebre bo i arròs o ensalada (nata).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Mateu Orfila

    Primer plat:

    • Pasta integral amb salsa pesto
    • Pancuit
    • Colflori ofegada (cansalada viada, botifarró i sobrassada)

    Segon plat:

    • Verdura i ou bullits
    • Pit de pollastre torrat, salsa rocafort i puré de patata
    • Lluç arrebossat i ensalada

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat:

    • Canelons de carn (pollastre)
    • Crema de carabassó (ceba, porro, carabassó)

    Segon plat: ​​​​​

    • Pollastre amb curri i arròs
    • Bistec de gallineta i xampinyons

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació