Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 14 febrer 12:00
Fi: Dilluns, 14 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Frit de me.
Segon plat: Pit de pollastre amb salsa de pebre bo i arròs o ensalada (nata).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Mateu Orfila
Primer plat:
- Pasta integral amb salsa pesto
- Pancuit
- Colflori ofegada (cansalada viada, botifarró i sobrassada)
Segon plat:
- Verdura i ou bullits
- Pit de pollastre torrat, salsa rocafort i puré de patata
- Lluç arrebossat i ensalada
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Canelons de carn (pollastre)
- Crema de carabassó (ceba, porro, carabassó)
Segon plat:
- Pollastre amb curri i arròs
- Bistec de gallineta i xampinyons
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-