Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 10 febrer 12:00
Fi: Dijous, 10 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Tortel·lini de carn amb salsa d’herbes provençals
- Crema de pastanaga
Segon plat:
- Llom de porc amb salsa de rocafort
- Verdura amb salsa de rocafort
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Canelons de carn (carn de vedella i porc).
Segon plat: Pit de pollastre, patata i ensalada.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Macarrons amb salsa de formatge
- Cuinat de llenties
Segon plat:
- Pollastre rostit
- Tombet i ou
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila
Primer plat:
- Fideus de roter.
- Patates farcides de cuixot i formatge.
- Ensalada Cèsar.
Segon plat:
- Falàfel de ciurons amb ensalada.
- Estofat d’indiot.
- Filet de gallineta al forn amb ceba i tomàtiga.
Ramon Llull
Primer plat:
- Tallarines saltades amb pollastre i verdura (ceba, pebre vermell i verd, carabassó, albergínia, pastanagó)
- Cuinat de ciurons amb verdura (ceba, pastanagó, espinacs, porro)
Segon plat:
- Rap amb salsa marinera
- Salsitxes al vi blanc i patates
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-