• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 10 febrer 12:00
    Fi: Dijous, 10 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat:

    • Tortel·lini de carn amb salsa d’herbes provençals
    • Crema de pastanaga

    Segon plat:

    • Llom de porc amb salsa de rocafort
    • Verdura amb salsa de rocafort

    Postres: Fruita. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Canelons de carn (carn de vedella i porc).

    Segon plat: Pit de pollastre, patata i ensalada.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Macarrons amb salsa de formatge
    • Cuinat de llenties

    Segon plat: 

    • Pollastre rostit
    • Tombet i ou

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Mateu Orfila

    Primer plat:

    • Fideus de roter.
    • Patates farcides de cuixot i formatge.
    • Ensalada Cèsar.

    Segon plat:

    • Falàfel de ciurons amb ensalada.
    • Estofat d’indiot.
    • Filet de gallineta al forn amb ceba i tomàtiga.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Tallarines saltades amb pollastre i verdura (ceba, pebre vermell i verd, carabassó, albergínia, pastanagó)
    • Cuinat de ciurons amb verdura (ceba, pastanagó, espinacs, porro)

    Segon plat: 

    • Rap amb salsa marinera
    • Salsitxes al vi blanc i patates

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació