• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 09 febrer 12:00
    Fi: Dimecres, 09 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat:

    • Fideuada de verdura
    • Fideuada de carn

    Segon plat:

    • Croquetes d’espinacs
    • Formatjades de carn i mongetes

    Postres: Fruita. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Arròs a la cubana (ou fet a la planxa, pebre verd).

    Segon plat: Aletes de pollastre rostides (llimona, ceba).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Paella de verdura
    • Ensalada mixta

    Segon plat:

    • Salmó torrat o amb pebre verd
    • Frit de tofu

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Mateu Orfila

    Primer plat:

    • Arròs a la cubana.
    • Fabada asturiana.
    • Ensalada amb formatge brie i confitura.

    Segon plat:

    • Truita de patata de l’horta amb ensalada.
    • Conill a la planxa amb patates i pebres al forn.
    • Calamar a l’andalusa amb ensalada.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Estofat de vedella amb patates
    • Crema d’espinacs

    Segon plat: 

    • Braó amb salsa i arròs
    • Lluç amb salsa de gambes        

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació