Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 09 febrer 12:00
Fi: Dimecres, 09 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Fideuada de verdura
- Fideuada de carn
Segon plat:
- Croquetes d’espinacs
- Formatjades de carn i mongetes
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Arròs a la cubana (ou fet a la planxa, pebre verd).
Segon plat: Aletes de pollastre rostides (llimona, ceba).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Paella de verdura
- Ensalada mixta
Segon plat:
- Salmó torrat o amb pebre verd
- Frit de tofu
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila
Primer plat:
- Arròs a la cubana.
- Fabada asturiana.
- Ensalada amb formatge brie i confitura.
Segon plat:
- Truita de patata de l’horta amb ensalada.
- Conill a la planxa amb patates i pebres al forn.
- Calamar a l’andalusa amb ensalada.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Estofat de vedella amb patates
- Crema d’espinacs
Segon plat:
- Braó amb salsa i arròs
- Lluç amb salsa de gambes
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-