• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 08 febrer 12:00
    Fi: Dimarts, 08 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat:

    • Pasta amb salsa de nata i pollastre
    • Arròs amb verdura saltada

    Segon plat:

    • Peix cuit al forn
    • Mussaca de verdura

    Postres: Fruita. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Cuinat de ciurons (VEG).

    Segon plat: Lluç amb salsa de gambes.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Ensalada de pasta
    • Crema de verdura

    Segon plat: 

    • Ous remenats amb gambes
    • Hamburguesa vegetal

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Mateu Orfila

    Primer plat:

    • Pasta integral amb salsa puttanesca.
    • Crema de verdures.
    • Ensalada alemanya.

    Segon plat:

    • Endívies amb rocafort i nous.
    • Ronyons amb xerès.
    • Bacallà a la biscaïna amb patata al forn.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Cuinat de llenties amb verdura (pastanagó, patata, ceba, espinacs, carabassó, porro)
    • Macarrons a la bolonyesa (carn picada de porc i vedella)

    Segon plat: 

    • Pollastre rostit i patates al forn
    • Bacallà amb allioli

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació