Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 08 febrer 12:00
Fi: Dimarts, 08 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Pasta amb salsa de nata i pollastre
- Arròs amb verdura saltada
Segon plat:
- Peix cuit al forn
- Mussaca de verdura
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Cuinat de ciurons (VEG).
Segon plat: Lluç amb salsa de gambes.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Ensalada de pasta
- Crema de verdura
Segon plat:
- Ous remenats amb gambes
- Hamburguesa vegetal
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila
Primer plat:
- Pasta integral amb salsa puttanesca.
- Crema de verdures.
- Ensalada alemanya.
Segon plat:
- Endívies amb rocafort i nous.
- Ronyons amb xerès.
- Bacallà a la biscaïna amb patata al forn.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Cuinat de llenties amb verdura (pastanagó, patata, ceba, espinacs, carabassó, porro)
- Macarrons a la bolonyesa (carn picada de porc i vedella)
Segon plat:
- Pollastre rostit i patates al forn
- Bacallà amb allioli
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-