• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 03 febrer 12:00
    Fi: Dijous, 03 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat:

    • Lasanya de carn
    • Lasanya de verdura

    Segon plat:

    • Salmó torrat i mostassa dolça
    • Pastís de verdura

    Postres: Fruita. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Patates a la manera de La Rioja (xoriço).

    Segon plat: Pollastre rostit i patates.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Espaguetis a la napolitana
    • Ensalada mixta i alvocat

    Segon plat: 

    • Cuixetes de pollastre rostides
    • Truita de verdura

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Mateu Orfila

    Primer plat:

    • Ciurons cuinats amb espinacs (vegetarians)
    • Pasta amb albergínia
    • Ensalada de llom amb vinagreta de sobrassada i mel

    Segon plat:

    • Espinacs a la crema
    • Tacons
    • Sèpia amb verdura i patata bullida

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Estofat de calamar (calamar, ceba, patata, pastanagó)
    • Crema d´espinacs

    Segon plat: 

    • Costella cuita al forn i patató
    • Pit de pollastre amb salsa de pebre bo i arròs (nata)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació