Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 04 febrer 12:00
Fi: Divendres, 04 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Arròs d’aviador
- Hummus amb bastonets de verdura
Segon plat:
- Calamar torrat
- Verdura torrada
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Ensalada de poma.
Segon plat: Llom i ou cuits a la planxa i patates.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Macarrons a la bolonyesa
- Cuinat de ciurons
Segon plat:
- Bistec de vedella amb pebre verd i arròs saltat
- Verdura torrada
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila
Primer plat:
- Paella mixta
- Crema de xampinyons
- Ensalada de pollastre amb salsa rosa
Segon plat:
- Patates cuites al forn i amb salsa Tex-Mex (fesols, anacards, guacamole, xili...).
- Filet Stroganoff de vedella i puré patata
- Filet d'orada torrat i ensalada variada
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Paella de marisc (gambes, musclos, calamar)
- Crema de llegum (llenties, ceba, porro)
Segon plat:
- Croquetes de pollastre i ensalada
- Saltat de bolets i xampinyons (ceba, nous)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-