• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 01 febrer 12:00
    Fi: Dimarts, 01 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat:

    • Pasta amb salsa de formatge
    • Crema de carabassa

    Segon plat:

    • Perol menorquí de peix
    • Minestra

    Postres: Fruita. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Xampinyons saltats.

    Segon plat: Sípia amb salsa i arròs.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Ensalada de formatge feta
    • Cuinat de llenties vegetarianes

    Segon plat: 

    • Salmó torrat i patata bullida
    • Pastís de verdura

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Mateu Orfila

    Primer plat:

    • Escudella fresca (veg.).
    • Trempó amb arròs integral, tonyina i ou
    • Trinxat de carabassó

    Segon plat:

    • Crumble de colflori i bròquil
    • Llom amb col
    • Corball torrat i ensalada

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Cuinat de llenties amb verdura (pastanagó, patata, ceba, espinacs, carabassó, porro, all)
    • Tallarines a la carbonara (bacó)

    Segon plat: 

    • Pollastre rostit i patates (sal, oli d´oliva, llimona, pebre bo)
    • Lluç amb salsa de gambes (llit de patata, ceba, all, julivert, vi, lluç)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació