Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 01 febrer 12:00
Fi: Dimarts, 01 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Pasta amb salsa de formatge
- Crema de carabassa
Segon plat:
- Perol menorquí de peix
- Minestra
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Xampinyons saltats.
Segon plat: Sípia amb salsa i arròs.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Ensalada de formatge feta
- Cuinat de llenties vegetarianes
Segon plat:
- Salmó torrat i patata bullida
- Pastís de verdura
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila
Primer plat:
- Escudella fresca (veg.).
- Trempó amb arròs integral, tonyina i ou
- Trinxat de carabassó
Segon plat:
- Crumble de colflori i bròquil
- Llom amb col
- Corball torrat i ensalada
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Cuinat de llenties amb verdura (pastanagó, patata, ceba, espinacs, carabassó, porro, all)
- Tallarines a la carbonara (bacó)
Segon plat:
- Pollastre rostit i patates (sal, oli d´oliva, llimona, pebre bo)
- Lluç amb salsa de gambes (llit de patata, ceba, all, julivert, vi, lluç)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-