Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 25 gener 12:00
Fi: Dimarts, 25 gener 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Pasta amb salsa de formatge
- Crema de carabassa
Segon plat:
- Minestra de verdura
- Perol menorquí de peix
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Arròs brut.
Segon plat: Bacallà amb all i oli.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Ensalada de formatge feta
- Crema de verdura
Segon plat:
- Costella de porc amb samfaina
- Espaguetis amb salsa de soja
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila
Primer plat:
- Pasta amb salsa bolonyesa
- Sopa francesa de ceba
- Ensalada de patata, grells i bacó
Segon plat:
- Frit de verdura
- Pit de pollastre torrat i minestra
- Pebres del piquillo farcits de peix
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Cuinat de ciurons amb verdura (pastanagó, patata, ceba, espinacs, carabassó, porro, all, oli d´oliva, sal)
- Macarrons amb salsa bolonyesa (carn de pollastre i porc)
Segon plat:
- Bacallà cuit al forn amb verdura
- Galtes de porc i patata
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-