• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 25 gener 12:00
    Fi: Dimarts, 25 gener 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat:

    • Pasta amb salsa de formatge
    • Crema de carabassa

    Segon plat:

    • Minestra de verdura
    • Perol menorquí de peix

    Postres: Fruita. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Arròs brut.

    Segon plat: Bacallà amb all i oli.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Ensalada de formatge feta
    • Crema de verdura

    Segon plat: 

    • Costella de porc amb samfaina
    • Espaguetis amb salsa de soja

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Mateu Orfila

    Primer plat:

    • Pasta amb salsa bolonyesa
    • Sopa francesa de ceba
    • Ensalada de patata, grells i bacó

    Segon plat:

    • Frit de verdura
    • Pit de pollastre torrat i minestra
    • Pebres del piquillo farcits de peix

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Cuinat de ciurons amb verdura (pastanagó, patata, ceba, espinacs, carabassó, porro, all, oli d´oliva, sal)
    • Macarrons amb salsa bolonyesa (carn de pollastre i porc)

    Segon plat: 

    • Bacallà cuit al forn amb verdura
    • Galtes de porc i patata

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació