Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 16 desembre 12:00
Fi: Dijous, 16 desembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Tortel·lini de carn amb salsa d’herbes provençals
- Crema de pastanaga
Segon plat:
- Llom de porc amb salsa de rocafort
- Verdura amb salsa de rocafort
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Lasanya de tonyina.
Segon plat: Llom amb tombet.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Macarrons amb salsa de formatge
- Cuinat de llenties
Segon plat:
- Pollastre rostit
- Tombet i ou
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila
Primer plat:
- Pasta amb salsa de formatge
- Ensalada de quinoa (veg.)
- Fesols cuinats amb costella baixa
Segon plat:
- Pilotes amb salsa i patates
- Molls fregits amb ensalada
- Ous gratinats amb espinacs
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Tallarines saltades amb pollastre i verdures
- Cuinat de ciurons amb verdures
Segon plat:
- Rap en salsa marinera
- Salsitxes fresques amb vi amb patates
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-