• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Divendres, 10 desembre 12:00
    Fi: Divendres, 10 desembre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat:

    • Arròs d’aviador
    • Hummus amb bastonets de verdura

    Segon plat:

    • Calamar torrat
    • Verdura torrada

    Postres: Fruita. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Ensalada de poma (enciam, blat de les Índies, tomàtiga, olives, sal, oli d´oliva, pastanaga, poma).

    Segon plat: Ous fregits a la planxa amb patates (ous, patates, oli d´oliva, sal). 

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Macarrons a la bolonyesa
    • Cuinat de ciurons

    Segon plat: 

    • Bistec de vedella amb pebre verd i arròs saltat
    • Verdura torrada

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Paella de marisc (gambes, musclos, calamar, pebres vermells, pèsols, sal, oli d´oliva, brou de peix)
    • Estofat de vedella (patata, pastanaga, pèsols, tomàtiga, oli d´oliva, sal)

    Segon plat: 

    • Croquetes de pollastre amb ensalada (enciam iceberg, tomàtiga, blat de les Índies, ceba, sal, oli d´oliva)
    • Xampinyons i bolets passats per la paella (xampinyons, bolets, porro, ceba, grells, salsa de tomàtiga casolana, oli d´oliva, sal, pebre bo)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació