Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 10 desembre 12:00
Fi: Divendres, 10 desembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Arròs d’aviador
- Hummus amb bastonets de verdura
Segon plat:
- Calamar torrat
- Verdura torrada
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Ensalada de poma (enciam, blat de les Índies, tomàtiga, olives, sal, oli d´oliva, pastanaga, poma).
Segon plat: Ous fregits a la planxa amb patates (ous, patates, oli d´oliva, sal).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Macarrons a la bolonyesa
- Cuinat de ciurons
Segon plat:
- Bistec de vedella amb pebre verd i arròs saltat
- Verdura torrada
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Paella de marisc (gambes, musclos, calamar, pebres vermells, pèsols, sal, oli d´oliva, brou de peix)
- Estofat de vedella (patata, pastanaga, pèsols, tomàtiga, oli d´oliva, sal)
Segon plat:
- Croquetes de pollastre amb ensalada (enciam iceberg, tomàtiga, blat de les Índies, ceba, sal, oli d´oliva)
- Xampinyons i bolets passats per la paella (xampinyons, bolets, porro, ceba, grells, salsa de tomàtiga casolana, oli d´oliva, sal, pebre bo)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-