• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 07 desembre 12:00
    Fi: Dimarts, 07 desembre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat:

    • Pasta amb salsa de formatge
    • Crema de carabassa

    Segon plat:

    • Perol menorquí de peix
    • Minestra

    Postres: Fruita. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Pasta amb salsa carbonara (sal, bacó, nata, pebre bo, ceba).

    Segon plat: Sípia amb salsa i arròs (sípia, ceba, all, llorer, vi blanc, tomàtiga, panses, sal, pebre bo, oli d´oliva, arròs).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Ensalada de formatge feta
    • Cuinat de llenties vegetarianes

    Segon plat: 

    • Salmó torrat i patata bullida
    • Pastís de verdura

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Cuinat de llenties amb verdures (pastanaga, patata, ceba, espinacs, carabassó, porro, all, oli d’oliva, sal)
    • Canelons de carn (carn de pollastre i porc, ceba, nou moscada, llet, farina, formatge ratllat, sal)

    Segon plat: 

    • Lluç en salsa verda amb arròs (julivert, pèsols, farina, sal, vi, oli d’oliva)
    • Conill amb alls amb patata al forn (vi, julivert, all, sal, pebre bo, oli d’oliva, patata)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació