Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 07 desembre 12:00
Fi: Dimarts, 07 desembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Pasta amb salsa de formatge
- Crema de carabassa
Segon plat:
- Perol menorquí de peix
- Minestra
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Pasta amb salsa carbonara (sal, bacó, nata, pebre bo, ceba).
Segon plat: Sípia amb salsa i arròs (sípia, ceba, all, llorer, vi blanc, tomàtiga, panses, sal, pebre bo, oli d´oliva, arròs).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Ensalada de formatge feta
- Cuinat de llenties vegetarianes
Segon plat:
- Salmó torrat i patata bullida
- Pastís de verdura
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Cuinat de llenties amb verdures (pastanaga, patata, ceba, espinacs, carabassó, porro, all, oli d’oliva, sal)
- Canelons de carn (carn de pollastre i porc, ceba, nou moscada, llet, farina, formatge ratllat, sal)
Segon plat:
- Lluç en salsa verda amb arròs (julivert, pèsols, farina, sal, vi, oli d’oliva)
- Conill amb alls amb patata al forn (vi, julivert, all, sal, pebre bo, oli d’oliva, patata)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-