Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 18 novembre 12:00
Fi: Dijous, 18 novembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Tortel·lini de carn amb salsa d’herbes provençals
- Crema de pastanaga
Segon plat:
- Llom de porc amb rocafort
- Verdura amb rocafort
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Arròs brut.
Segon plat: Llom amb coll.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Macarrons amb salsa de formatge
- Cuinat de llenties
Segon plat:
- Pollastre rostit
- Tombet amb ou
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila
Primer plat:
- Escudella fresca (veg.).
- Pasta amb paté de Felanitx
- Espàrrecs amb maionesa
Segon plat:
- Fajites de verdura i formatge feta (veg.).
- Filet d'orada torrat i ensalada variada
- Croquetes de pollastre casolanes i ensalada
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Arròs de peix
- Cuscús de verdura i ciurons (pebre vermell i verd, carabassó, curri, albergínies, sal, oli d´oliva, pebre bo, ciurons)
Segon plat:
- Cap-roig, xampinyons i bolets
- Rodó amb salsa i arròs
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-