• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 18 novembre 12:00
    Fi: Dijous, 18 novembre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat:

    • Tortel·lini de carn amb salsa d’herbes provençals
    • Crema de pastanaga

    Segon plat:

    • Llom de porc amb rocafort
    • Verdura amb rocafort

    Postres: Fruita. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Arròs brut.

    Segon plat: Llom amb coll. 

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Macarrons amb salsa de formatge
    • Cuinat de llenties

    Segon plat: 

    • Pollastre rostit
    • Tombet amb ou

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: 

    • Escudella fresca (veg.).
    • Pasta amb paté de Felanitx
    • Espàrrecs amb maionesa

    Segon plat: 

    • Fajites de verdura i formatge feta (veg.).
    • Filet d'orada torrat i ensalada variada
    • Croquetes de pollastre casolanes i ensalada

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Arròs de peix
    • Cuscús de verdura i ciurons (pebre vermell i verd, carabassó, curri, albergínies, sal, oli d´oliva, pebre bo, ciurons)

    Segon plat: 

    • Cap-roig, xampinyons i bolets
    • Rodó amb salsa i arròs

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació