• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 15 novembre 12:00
    Fi: Dilluns, 15 novembre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Guisat d’ou i tofu
    • Ensalada de pasta

    Segon plat:

    • Pollastre amb salsa cajun
    • Truita de pebres

    Postres: Fruita. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Pasta amb salsa bolonyesa

    Segon plat: Guisat de peix (tonyina, ceba, all, pebre verd, tap de cortí dolç, patata, tomàtiga)                                                 

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Espaguetis a la napolitana
    • Cuinat de ciurons vegetarià

    Segon plat: 

    • Truita de patata i ensalada
    • Llom de porc cuit al forn

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: 

    • Wook de tallarines amb verdura
    • Crema de carabassa (sense nata)
    • Ensalada de bacó amb dàtils

    Segon plat: 

    • Calamar a l’andalusa i ensalada
    • Saltat de pèsols, porros i panses
    • Pitrera de pollastre torrada, salsa de pebre bo i puré de patata

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat:

    • Crema de pastanaga
    • Estofat de vedella (patata, pastanaga, mongetes tendres, pèsols)

    Segon plat: ​​​​​

    • Aguiat de calamar amb arròs (ceba, tomàtiga, all)
    • Espinacs gratinats                                       

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació