Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 15 novembre 12:00
Fi: Dilluns, 15 novembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Guisat d’ou i tofu
- Ensalada de pasta
Segon plat:
- Pollastre amb salsa cajun
- Truita de pebres
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Pasta amb salsa bolonyesa
Segon plat: Guisat de peix (tonyina, ceba, all, pebre verd, tap de cortí dolç, patata, tomàtiga)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Espaguetis a la napolitana
- Cuinat de ciurons vegetarià
Segon plat:
- Truita de patata i ensalada
- Llom de porc cuit al forn
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila
Primer plat:
- Wook de tallarines amb verdura
- Crema de carabassa (sense nata)
- Ensalada de bacó amb dàtils
Segon plat:
- Calamar a l’andalusa i ensalada
- Saltat de pèsols, porros i panses
- Pitrera de pollastre torrada, salsa de pebre bo i puré de patata
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Crema de pastanaga
- Estofat de vedella (patata, pastanaga, mongetes tendres, pèsols)
Segon plat:
- Aguiat de calamar amb arròs (ceba, tomàtiga, all)
- Espinacs gratinats
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-