Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 22 octubre 12:00
Fi: Divendres, 22 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Ensalada de pollastre (pollastre, enciam iceberg i variat de fulles verdes , tomàtiga, pastanaga, blat de moro, ceba, oli d´oliva, sal).
Segon plat: Hamburgueses de quinoa , ensalada i patates (quinoa, midó de patata, ceba, ou, tomàtiga, sal, oli d’oliva, enciam, blat de moro).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Mateu Orfila
Primer plat:
- Paella mixta
- Sopa de verdura
- Ensalada amb tonyina i ou
Segon plat:
- Rajada amb pebres
- Conill torrat, patates i ensalada
- Curri hindú de verdura
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Paella mixta (pollastre, conill, costella de porc, gambes, musclos, calamar, pèsols, mongeta tendra, ceba, oli d´oliva, sal)
- Ensalada de tonyina (enciam iceberg, tomàtiga, blat de moro, pastanaga ratllada, oli d´oliva, sal)
Segon plat:
- Truita de patata i ensalada (ceba, patata, ou, enciam, tomàtiga, pastanaga, oli d´oliva, sal)
- Escalopa milanesa i ensalada (pernil dolç, formatge, ou, pa ratllat, enciam, tomàtiga, ceba, oli d´oliva, sal)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Espaguetis amb salsa d’alvocat
- Trempó de ciurons
Segon plat:
- Costella de porc i samfaina
- Lluç obert i cuit pel dors i patata al vapor
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-