• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Start: Friday, 22 October 12:00
    End: Friday, 22 October 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Ensalada de pollastre (pollastre, enciam iceberg i variat de fulles verdes , tomàtiga, pastanaga, blat de moro, ceba, oli d´oliva, sal).

    Segon plat: Hamburgueses de quinoa , ensalada i patates (quinoa, midó de patata, ceba, ou, tomàtiga, sal, oli d’oliva, enciam, blat de moro).        

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: 

    • Paella mixta
    • Sopa de verdura
    • Ensalada amb tonyina i ou

    Segon plat: 

    • Rajada amb pebres
    • Conill torrat, patates i ensalada
    • Curri hindú de verdura

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Paella mixta (pollastre, conill, costella de porc, gambes, musclos, calamar, pèsols, mongeta tendra, ceba, oli d´oliva, sal)
    • Ensalada de tonyina (enciam iceberg, tomàtiga, blat de moro, pastanaga ratllada, oli d´oliva, sal)

    Segon plat: 

    • Truita de patata i ensalada (ceba, patata, ou, enciam, tomàtiga, pastanaga, oli d´oliva, sal)
    • Escalopa milanesa i ensalada (pernil dolç, formatge, ou, pa ratllat, enciam, tomàtiga, ceba, oli d´oliva, sal)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Espaguetis amb salsa d’alvocat
    • Trempó de ciurons

    Segon plat: 

    • Costella de porc i samfaina
    • Lluç obert i cuit pel dors i patata al vapor

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació