• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 21 octubre 12:00
    Fi: Dijous, 21 octubre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Lasanya (carn de vedella i porc, porro, ceba, all, julivert, tomàtiga casolana, vi blanc, formatge ratllat, pebre bo, sal).

    Segon plat: Filet de lluç cuit al forn i patates (lluç, sal, pebre bo, oli d´oliva, vi blanc, patates, ceba).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Mateu Orfila

    Primers plats:

    • Pasta amb marisc
    • Llenties de verdura
    • Carpaccio de carabassó, ametlla i formatge parmesà

    Segons plats: 

    • Pitrera de pollastre torrada, salsa de pebre bo i puré de patata
    • Croquetes de peix i ensalada
    • Samfaina i ou

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. Gelat. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Crema d´espinacs (espinacs, porro, ceba, patata, oli d´oliva, sal)
    • Arròs de peix ( ambes, calamar, musclos, pèsols, pastanaga, tomàtiga)

    Segon plat: 

    • Carn amb salsa i patates (ceba, tomàtiga, porro, patates, oli d´oliva, sal)
    • Saltat de xampinyons i bolets (ceba, tomàtiga, porro, oli d´oliva, sal, pebre bo, bolets i xampinyons)

    Postres: Fruita de temporada. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: 

    • Ensalada de pasta
    • Ensalada amb formatge feta

    Segon plat: 

    • Llom cuit al forn i arròs integral saltat
    • Truita de patata i ensalada

    Postres: Fruita de temporada. 

     

    Més informació