Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 21 octubre 12:00
Fi: Dijous, 21 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Lasanya (carn de vedella i porc, porro, ceba, all, julivert, tomàtiga casolana, vi blanc, formatge ratllat, pebre bo, sal).
Segon plat: Filet de lluç cuit al forn i patates (lluç, sal, pebre bo, oli d´oliva, vi blanc, patates, ceba).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Mateu Orfila
Primers plats:
- Pasta amb marisc
- Llenties de verdura
- Carpaccio de carabassó, ametlla i formatge parmesà
Segons plats:
- Pitrera de pollastre torrada, salsa de pebre bo i puré de patata
- Croquetes de peix i ensalada
- Samfaina i ou
Postres: Fruita de temporada. Iogurt. Gelat.
Ramon Llull
Primer plat:
- Crema d´espinacs (espinacs, porro, ceba, patata, oli d´oliva, sal)
- Arròs de peix ( ambes, calamar, musclos, pèsols, pastanaga, tomàtiga)
Segon plat:
- Carn amb salsa i patates (ceba, tomàtiga, porro, patates, oli d´oliva, sal)
- Saltat de xampinyons i bolets (ceba, tomàtiga, porro, oli d´oliva, sal, pebre bo, bolets i xampinyons)
Postres: Fruita de temporada.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Ensalada de pasta
- Ensalada amb formatge feta
Segon plat:
- Llom cuit al forn i arròs integral saltat
- Truita de patata i ensalada
Postres: Fruita de temporada.
-