Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 20 octubre 12:00
Fi: Dimecres, 20 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Pasta a la carbonara.
Segon plat: Tombet.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Mateu Orfila
Primers plats:
- Arròs cruixent amb fruita seca
- Crema de xampinyons
- Ensalada de llom amb vinagreta de sobrassada i mel
Segons plats:
- Albergínies farcides de carn i patates
- Molls fregits i ensalada
- Hamburguesa de moniato i espinacs, patata i ensalada
Postres: Fruita de temporada. Iogurt. Gelat.
Ramon Llull
Primer plat:
- Arròs a la cubana (arròs, salsa de tomàtiga, ceba, sal, oli d´oliva, ou torrat)
- Cuinat de llenties amb verdura (llenties, espinacs, ceba, patata, llorer, porro, oli d´oliva, sal)
Segon plat:
- Costella a la barbacoa (pebre bo, oli d´oliva, sal)
- Bacallà cuit al forn amb verdura (espinacs, porro, grells, panses, pinyons, tomàtiga, oli d´oliva, sal)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
-