• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 20 octubre 12:00
    Fi: Dimecres, 20 octubre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Pasta a la carbonara.

    Segon plat: Tombet.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Mateu Orfila

    Primers plats: 

    • Arròs cruixent amb fruita seca
    • Crema de xampinyons
    • Ensalada de llom amb vinagreta de sobrassada i mel

    Segons plats: 

    • Albergínies farcides de carn i patates
    • Molls fregits i ensalada
    • Hamburguesa de moniato i espinacs, patata i ensalada

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. Gelat. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Arròs a la cubana (arròs, salsa de tomàtiga, ceba, sal, oli d´oliva, ou torrat)
    • Cuinat de llenties amb verdura (llenties, espinacs, ceba, patata, llorer, porro, oli d´oliva, sal)

    Segon plat: 

    • Costella a la barbacoa (pebre bo, oli d´oliva, sal)
    • Bacallà cuit al forn amb verdura (espinacs, porro, grells, panses, pinyons, tomàtiga, oli d´oliva, sal)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.

     

    Més informació