Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 19 octubre 12:00
Fi: Dimarts, 19 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Arròs brut.
Segon plat: Verat cuit al forn, ensalada i patata.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Mateu Orfila
Primer plat:
- Fideus de roter (veg.)
- Ensalada de patata, grell i sèpia
- Espinacs a la crema
Segon plat:
- Llengua amb tàperes
- Salmó torrat, patata i bròquil bullits
- Ous al plat amb espàrecs verds
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Crema de carabassa
- Tallarines a la carbonara
Segon plat:
- Pollastre rostit i patata
- Filet de lluç cuit al forn i verdura
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt natural.
-