• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 19 octubre 12:00
    Fi: Dimarts, 19 octubre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Arròs brut.

    Segon plat: Verat cuit al forn, ensalada i patata.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: 

    • Fideus de roter (veg.)
    • Ensalada de patata, grell i sèpia
    • Espinacs a la crema

    Segon plat: 

    • Llengua amb tàperes
    • Salmó torrat, patata i bròquil bullits
    • Ous al plat amb espàrecs verds

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Crema de carabassa
    • Tallarines a la carbonara

    Segon plat: 

    • Pollastre rostit i patata
    • Filet de lluç cuit al forn i verdura

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt natural.

     

    Més informació