Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 14 octubre 12:00
Fi: Dijous, 14 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Mongetes saltades amb pernil salat i xampinyons.
Segon plat: Croquetes casolanes.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Mateu Orfila
Primer plat:
- Cuinat de mongetes blanques i copinyes
- Pasta amb salsa de xampinyons
- Ensalada amb fruita
Segon plat:
- Estofat de vedella
- Pebres del piquillo farcits de bacallà i ou
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Arròs brut (conill, pollastre, ceba, porro, tomàtiga, pebre bord de tap de cortí, arròs, tomàtiga, oli d’oliva, sal, pebre bo)
- Crema de pastanaga
Segon plat:
- Rap a la marinera
- Mussaca de carn i verdura (carn picada de pollastre i porc)
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt natural.
-