• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 11 octubre 12:00
    Fi: Dilluns, 11 octubre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Espaguetis amb salsa de xampinyons i bacó cruixent (nata).

    Segon plat: Bacallà amb all i oli.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Mateu Orfila

    Primers plats:

    • Pasta amb salsa de tomàtiga i sobrassada
    • Crema de llegum
    • Ensalada amb fruita seca

    Segons plats: 

    • Croquetes de pollastre casolanes i ensalada
    • Sopes (sense carn)
    • Filet de perca torrat i verdura bullida

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. Gelat. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Estofat de vedella
    • Crema de verdura

    Segon plat: 

    • Braó en salsa i patata
    • Lluç amb gambes cuits al forn          

    Postres: Fruita de temporada. 

     

    Més informació