Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 11 octubre 12:00
Fi: Dilluns, 11 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Espaguetis amb salsa de xampinyons i bacó cruixent (nata).
Segon plat: Bacallà amb all i oli.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Mateu Orfila
Primers plats:
- Pasta amb salsa de tomàtiga i sobrassada
- Crema de llegum
- Ensalada amb fruita seca
Segons plats:
- Croquetes de pollastre casolanes i ensalada
- Sopes (sense carn)
- Filet de perca torrat i verdura bullida
Postres: Fruita de temporada. Iogurt. Gelat.
Ramon Llull
Primer plat:
- Estofat de vedella
- Crema de verdura
Segon plat:
- Braó en salsa i patata
- Lluç amb gambes cuits al forn
Postres: Fruita de temporada.
-