Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 07 octubre 12:00
Fi: Dijous, 07 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Ensalada de pernil dolç i formatge (enciam iceberg i mesclum, blat de moro, cuixot, formatge, tomàtiga, pastanaga, ceba, oli d´oliva, sal).
Segon plat: Llom torrat, patates i ensalada.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Mateu Orfila
Primers plats:
- Pasta alla Norma
- Salmorejo (veg.)
- Patates a la manera de La Rioja
Segons plats:
- Corball al forn amb verdura
- Llom torrat i ensalada
- Carabassa rostida amb formatge de cabra, cirerols i nous
Postres: Fruita de temporada. Iogurt. Gelat.
Ramon Llull
Primer plat:
- Crema de pastanaga (ceba, porro)
- Canelons de carn (pollastre, llom, farina, llet, formatge ratllat)
Segon plat:
- Pilotes amb salsa (carn de porc i vedella, ceba, all, julivert, vi blanc)
- Remenat de xampinyons i bolets (ou, ceba, porro)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
-