• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 07 octubre 12:00
    Fi: Dijous, 07 octubre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Ensalada de pernil dolç i formatge (enciam iceberg i mesclum, blat de moro, cuixot, formatge, tomàtiga, pastanaga, ceba, oli d´oliva, sal).

    Segon plat: Llom torrat, patates i ensalada.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Mateu Orfila

    Primers plats: 

    • Pasta alla Norma
    • Salmorejo (veg.)
    • Patates a la manera de La Rioja

    Segons plats: 

    • Corball al forn amb verdura
    • Llom torrat i ensalada
    • Carabassa rostida amb formatge de cabra, cirerols i nous

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. Gelat. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Crema de pastanaga (ceba, porro)
    • Canelons de carn (pollastre, llom, farina, llet, formatge ratllat)

    Segon plat: 

    • Pilotes amb salsa (carn de porc i vedella, ceba, all, julivert, vi blanc)
    • Remenat de xampinyons i bolets (ou, ceba, porro)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.

     

    Més informació