• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 06 octubre 12:00
    Fi: Dimecres, 06 octubre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Mussaca (carn picada de porc i vedella).

    Segon plat: Costelles cuites al forn i ensalada.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: 

    • Escudella fresca
    • Trinxat de colflori
    • Ensalada verda (cogombre, espinacs, canonges, pebre verd, etc.)

    Segon plat: 

    • Truita de patata i carabassó i ensalada
    • Ronyons amb xerès
    • Filet de dorada torrat, verdura i patata bullides

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Cuinat de llenties amb verdura i xoriço (pastanaga, carabassó, ceba, tomàtiga, fesols tendres)
    • Ensalada de pasta, tonyina i ou bullit

    Segon plat: 

    • Pollastre rostit i patates (llimona, all i julivert)
    • Calamars guisats amb arròs (tomàtiga, ceba i porro)

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt natural.

     

    Més informació