Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 06 octubre 12:00
Fi: Dimecres, 06 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Mussaca (carn picada de porc i vedella).
Segon plat: Costelles cuites al forn i ensalada.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Mateu Orfila
Primer plat:
- Escudella fresca
- Trinxat de colflori
- Ensalada verda (cogombre, espinacs, canonges, pebre verd, etc.)
Segon plat:
- Truita de patata i carabassó i ensalada
- Ronyons amb xerès
- Filet de dorada torrat, verdura i patata bullides
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Cuinat de llenties amb verdura i xoriço (pastanaga, carabassó, ceba, tomàtiga, fesols tendres)
- Ensalada de pasta, tonyina i ou bullit
Segon plat:
- Pollastre rostit i patates (llimona, all i julivert)
- Calamars guisats amb arròs (tomàtiga, ceba i porro)
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt natural.
-